Dagboka onsdag 16. desember 2015

Vålerenga hockey har nok dratt på juletur, Vålerenga fotball har ferie og dagboka ser på fantasifotball. Året er snart over, og det er dagens dagbok også. Midten av desember har egentlig veldig lite å by på. Alt tar ferie, og der det ikke er ferie er det mesterskap. De mesterskapa som går midt i desember … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 16. desember 2015»

Vålerenga hockey har nok dratt på juletur, Vålerenga fotball har ferie og dagboka ser på fantasifotball. Året er snart over, og det er dagens dagbok også.

Midten av desember har egentlig veldig lite å by på. Alt tar ferie, og der det ikke er ferie er det mesterskap. De mesterskapa som går midt i desember har Vålerenga veldig sjeldent deltakere i. Det eneste blir vel fotball-VM i Qatar om noen år. Sett at Norge kommer seg dit da.

Gjennom TV 2-programmet Iskrigerne har vi fått innblikk i den årlige rølpeturen Jan Tore Kjær tar med en del av ishockeyspillerne på. Vi regner med at de er på vei dit nå, og håper at de ikke skader seg selv, noe av inventaret eller andre tilfeldige.

Snart fotballsesong

Det er snart fotballsesong! Tidlig i mars starter ting opp igjen, men før den tid så er det på sin plass å reklamere litt for årets julegave: Sesongkort på Ullevaal for 2016-sesongen. Det tror vi alle i familien vil ha.

Husk at det er en glitrende måte å støtte lysets riddere, ledet av håpets hærfører, i kampen mot ondskapens mørke troll og skrømt. Eller Vålerenga mot bønda, som det også heter.

Fantasifotball

Vi har som kjent en liga gående i dette Fantasy Premier League. Det er en stund siden vi har oppdatert derfra, så nå er det på tide.

Topp-5 i vår Fantasy-liga pr 16.12.2015
Topp-5 i vår Fantasy-liga pr 16.12.2015

Av ganske mange (ca 77 stykker) så er det disse fem som topper pr nå. Dere er så flinke! Dagens dagbokist er absolutt ikke bitter for at han ikke har fulgt med mer på dette.

Det er ikke for seint å delta, men det kan tenkes du ikke vinner. Siste frist for å levere spillere til helgens runde er lørdag 14:00.

Vålerenga i dag

Det er sportsquiz på Bohemen i dag. Siste for sesongen! Vi syns du skal ta deg en tur dit. Også kan du jo bli med på fantasifotballen.

Legg igjen en kommentar