Dagboka fredag 11. desember 2015

Det er Fandens fødselsdag i dag uten at vi dermed forbinder det med den nyfødte terminlista 2016 Da er vi i gang. Kampoppsettet – med alle forbehold om kampdag og tid for avspark det innebærer – er presentert, pompøst og jævlig med «TV»-sending, programleder, gjest i studio og Nils Arne Semb. Hvorfor han ikke fikk … Fortsett å lese «Dagboka fredag 11. desember 2015»

Det er Fandens fødselsdag i dag uten at vi dermed forbinder det med den nyfødte terminlista

2016
Da er vi i gang. Kampoppsettet – med alle forbehold om kampdag og tid for avspark det innebærer – er presentert, pompøst og jævlig med «TV»-sending, programleder, gjest i studio og Nils Arne Semb. Hvorfor han ikke fikk spørsmål om hvorfor RBK og Brann alltid skal ha hjemmekamp 16. mai, er det bare Tina Wulff som skjønner.

Fergemenyene gjørTippeligaen enda mer uforutsigbar
Fergemenyene gjør Tippeligaen enda mer uforutsigbar

Men til saken, Vålerenga starter og avslutter mot Viking og møter resten av lagene to ganger innimellom disse oppgjørene. Nytt av året er gjensyn med Brann og Sogndal, og den hotteste hotdogs-nyheten mot den ene underdogen i vest er at det nå serveres ferdapølse med surkål på ferga mellom sivilisasjon og fruktbygd.

Vi klarer ikke å mobilisere verken raseri eller glede over oppsettet ved første gangs gjennomlesing, men det kommer nok.

Blir det så mye bedre med Discovery?
Mye åtgaum fra alle leire angående den nye mediaavtalen som gjelder fra 2017. Dagens dagbokskriver henger ikke helt med og er ikke spesielt fornøyd. Vi slipper fredagskamp, men får tilbake mandagen. Det er det største tilbakeskrittet. Den ene lørdagskampen per serieomgang skal brukes til noe som TV-folka kaller Lokalderby-events. Hvor mange lokalderby har vi egentlig i dette landet? Bodø-Tromsø? Haddde vært bedre å spikre lørdagen til kamper der det forventes stort bortefølge langveis fra. Mandagsmårrajobb er sjelden noen god kombi med lange borteturer.

Mye info gjenstår om den nye avtalen, men Norsk Tipping har allerede begynt å rasle med sablene og vil nok ikke fornye samarbeidet med NFF på grunn av Discoverys reklamering for utenlandske bettingselskaper. Noen ser dette som et skritt i riktig retning: Hvis samarbeidet med norsk tipping ryker så er det bare bra! Utenlandske selskaper kan bidra vel så mye.Norsk tipping er jo eid av staten, så selv om spillmonopolet ryker så vil de pengene fortsatt gå til idretten. Alt som kommer fra utenlandske bettingselskaper vil komme i tillegg, pluss at du vil få konkurranse om kundene, noe som gjør at de vil betale enda mer.

Som sagt, mye info gjenstår før vi sier oss fornøyd

Så jævla enkelt
Å gi publikum valuta for pengene er så enkelt som å slippe motstandern helt inn til utlikning noen korte minutter før slutt for deretter å sette pucken i LIK-kista noen sekunder før Hese-Fredrik synger. 3-2 over Lillehammer i går, vi gleder oss til romjula og neste hjemmekamp mot Oilers på Jordal 28. desember.

Vålerenga i dag
Planlegge 2016 så badeland og syden ikke kræsjer med de viktigste kampa eller motsatt

Legg igjen en kommentar