Dagboka mandag 7. desember 2015

Når du har brukt helga på å opparbeide deg en stødig grunnpromille for å overleve juleverksted med mer eller mindre kreative kunstnersjeler, kommer mandagen fort som julekvelden på kjerringa. Kanskje akkurat det er like greit. Da har man lissom ikke tid til grue seg. Dagboka er levert. Hockey Søndag dro Iskrigerne til Garasjen/Venterommet borte på … Fortsett å lese «Dagboka mandag 7. desember 2015»

Når du har brukt helga på å opparbeide deg en stødig grunnpromille for å overleve juleverksted med mer eller mindre kreative kunstnersjeler, kommer mandagen fort som julekvelden på kjerringa. Kanskje akkurat det er like greit. Da har man lissom ikke tid til grue seg. Dagboka er levert.

Hockey

Søndag dro Iskrigerne til Garasjen/Venterommet borte på Manglerud. Målet var å hente hjem tre poeng samtidig som Manglerud Star ble påminnet om hvordan det er å leve i skyggen av storhet. Gutta våre dro i land en 3-4 seier. Det vi tar med oss fra denne matchen er: GUTTA HAR BEGYNT Å SCORE MÅL! Fortsetter vi å putte 4 mål i hver match…ja da vinner vi kampa også. Vi har heng på Storhamar og førstkommende torsdag møter vi Lillehammer hjemme på Jordal. Sett av ettermiddagen, ta med familien og bli med Cpt Brede og hans besetning på ferden opp og forbi Storhamar.

Enga på topp

Vålerenga Hockey sitt damelag har spilt hele 3 matcher borte mot Stavanger i helga. Det endte med 2 tap og en uavgjort. Etter helgas kamper deler Vålerenga og Stavanger tabelltoppen. Det varer ikke lenge. Våre jenter tar dem! Garrantert!

Oslos stolthets julekalender

Noen får morra si til å lage pakkekalender. Andre kjøper seg flaksloddkalender eller stikker innom butikken for å få seg en av de kjipe kalenderne med sjokolade (som for øvrig ingen liker). Familien til Vålerenga slipper heldigvis forholde oss til disse kjipe kalenderne. Vi har nemlig fått vår egen. På klubbens sider kjører de på med en julekalender av beste sort. Vi snakker om gjensyn med små og store Vålerenga-øyeblikk fra de siste 15 årene. Dette er gjensyn som gjør ventetiden til jul litt kortere. I dagens luke mimres det tilbake til da Vålerenga rysta Newcastle på banen og Klanen herjet tribuna på St. James’ Park. Her er det bare å sette seg ned med kaffekoppen og kose seg.

VPN tipser om julegaver

Hva skal man kjøpe kidsa og kjerringa til jul? Bare tanken på dette essensielle spørsmålet gjør at panikken kommer snikende. Fortvil ikke. VPN redaksjonen har de beste julegavetipsene.

Målgruppe: Barn mellom 4-6 år
Har du unger eller barnebarn mellom 4 og 6 år sender du dem på VIF-hockeys barnehockeyskole. For bare 999 kroner for ungen delta på hockeyskole fra januar og til påske. Og ikke nok med det, han eller hun får en hockey-trøye og en hvit hjelm med vålerengamerker på kjøpet. Hørte jeg noen som sa: «Dette er et kupp»? Meld på ungen din her.

Målgruppe: Damer mellom 18 – 100 år
Sesongkort

Ellers…

Herrelaget til Vålerenga Innebandy slo Øreåsen 5-4. A-laget i håndball tapte 32-27 mot Kolbotn. Hvordan det har gått med basketen veit vi ikke, men vi håper å finne ut av dette i løpet av dagen. Noe skal jo mandagen brukes til også.

Vålerenga i dag

Vi mimrer tilbake til matchen mot Newcastle og hvordan man gøyet seg på tribuna. Samtidig passer vi på å tyne han fyren som jobber i HR-avdelinga så mye vi kan. Han holder med Lørenskog. Når han åpner luka i dagens julekalender vil han finne fine bilder av Martin Laumann Ylven limt fast på pulten sin. Vi tror han blir glad.

En kommentar til «Dagboka mandag 7. desember 2015»

Legg igjen en kommentar