Dagboka fredag 4. desember 2015

Daniel Braaten er ferdig i Vålerenga, flere av juniorgutta får bli i klubben og sesongkortsalget er godt i gang! Morna Daniel! Daniel Braaten er ferdig i Vålerenga. Mannen som skulle til utlandet heller enn å signere for Vålerenga endte stort sett opp på benken under årets sesong. At han glimta til innimellom, blant annet mot … Fortsett å lese «Dagboka fredag 4. desember 2015»

Daniel Braaten er ferdig i Vålerenga, flere av juniorgutta får bli i klubben og sesongkortsalget er godt i gang!

Morna Daniel!

Daniel Braaten er ferdig i Vålerenga. Mannen som skulle til utlandet heller enn å signere for Vålerenga endte stort sett opp på benken under årets sesong. At han glimta til innimellom, blant annet mot Sandefjord, velger vi å ta frem som hans høydepunkter i år.

Dessverre er ikke Daniel stabil nok når det gjelder å prestere på et høyt nivå. Den gutten kunne vært sjukt god hvis han alltid hadde vilje til å løpe og herje, dessverre er ikke den viljen tilstede.

Vi takker Daniel for innsatsen i 2015 og ønsker han lykke til med nye utfordringer.

Dermed er det også bare to stykker som ikke har fått avgjort sine fremtider. Det er Alex Mathisen og Enar Jääger. Vi håper at hvertfall Alex får bli, ekte Vålerenga-gutt som han er. Samtidig imponerte Enar de kampene han fikk i høst.

Juniorgutta, nå senior

Mortadha Alkanany har allikavel bestemt seg for å takke ja til en ett-års amatørkontrakt med Vålerenga. Unggutten har vist fine takter i år, men går fortsatt på videregående skole siden han ikke har vært mange åra i Norge. Vålerenga ser talentet, men vil at han skal bli ferdig med skolegangen. Vi er helt enig. Også håper vi at Mortadha har en bra utvikling i 2016!

Rino Falk Larsen og Niklas Fernando Castro har også hatt et godt år. Så godt faktisk at de nå har fått proffkontrakt med Vålerenga. Begge har nå signert ut 2017.
castrofalklarsen_16ll8e70qb7y2116nwnxnmfjnb

Vi digger at klubben satser på unggutta!

Ellers kan vi anbefale å følge Vålerenga talent på Facebook. Der legger klubben ut info om alt som skjer med unggutta våre.

Sesongkort

Rundt 800 sesongkort er solgt allerede, mest sannsynlig betyr det at man runder 1000 solgte denne uka. Med andre ord er man godt på vei mot målet om 3000 solgte. Nå får snart folk desember-lønna på konto også, så husk hva som er viktigst.

Hvis du fortsatt er i tenkeboksen når det gjelder om du skal kjøpe sesongkort eller ikke så skal vi hjelpe deg litt. Det kan nemlig være så enkelt som at hvis du kjøper sesongkort så får klubben en stabil økonomi fremover. De vet hva de har å rutte med og kan dermed hente spillere uten å ta økonomiske sjanser. Det kan til og med være at man slipper nye innsamlingsaksjoner! Hvis ikke det er god nok grunn til å kjøpe sesongkort, så er ingenting det.

Har du noen i familien som du ønsker å dra med på flere kamper? Kjøp sesongkort til dem i julegave da vel!

Kjøp sesongkort, støtt klubben!sesongkort2016_1jn9nxx8y6vhz1elturrjhdxbm

3 kommentarer til «Dagboka fredag 4. desember 2015»

Legg igjen en kommentar