Dagboka torsdag 3. desember 2015

Når nettene blir lange blir dagboka kort. Sånn er det bare Østfronten Morten Nydal er ute og intervjuer folk i sesongkortkøen i Sjappa. Først ute var  Kjell Grønningen. På vif-fotball.no slår han et slag for østfronten: – Vi er 25 stykker som skal stå på østfronten, som vi kaller det. Vi skal videre fra østfronten på Ullevaal … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 3. desember 2015»

Når nettene blir lange blir dagboka kort. Sånn er det bare

Østfronten
Morten Nydal er ute og intervjuer folk i sesongkortkøen i Sjappa. Først ute var  Kjell Grønningen. På vif-fotball.no slår han et slag for østfronten:

– Vi er 25 stykker som skal stå på østfronten, som vi kaller det. Vi skal videre fra østfronten på Ullevaal til å danne østfronten på nye Vålerenga stadion. Der skal vi ha sola i trynet og solfaktor, det blir litt vår greie. – Vi er et litt utradisjonelt sittepublikum med entusiasme, og da får vi litt liv på langsida også. Svingen blir jo full uansett, men det er viktig å ha langsidepublikum i tillegg.

Østfronten på Ullevaal er nytt begrep selv for gamle frontkjempere som oss, men på Nye Stadion er det selvsagt langsida mot kontorbyggene, om noen skulle lure.

Vålerenga 2017 -  Bilde: vif-fotball.no
Vålerenga 2017 

Et smekkfullt nytt stadion har bare plass til snaut 18 tusen tilskuere innafor portene, men heldigvis er det lagt til rette for tusenvis av stående og gående supportere utenfor stadion, skal vi tro bildet, og det skal vi jo. Nødvendige storskjermer i Innspurten er ikke tegnet inn, men de kommer nok.

Talentutvikling
Vi begynner så smått å tvile på klubbens satsing på egne krefter. Sannheten er vel heller at klubben aldri satser på egne talenter. Et eksempel er Moussa Nije som ble Bærum-spiller i sommer. Han har nå signert 3-års kontrakt med Stabæk. Nicolai Næss all over again

Når det er sagt: Nije var ikke veldig god da han rykka ned med Bærum. Han kan få det kjipt i den nye klubben sin også, for Stabæk overpresterte med Bradley, neste år blir det flere hakk ned. Med tidligere stygtspillende midtbane-anker McKinley som trener vil også Nicolai Næss gjøre det dårligere så han vender hjem i 2017 for å få ut potensialet sitt på ny stadion!

Vålerenga i dag
Jordal klokka 1830: Vålerenga-Sparta

Legg igjen en kommentar