Dagboka onsdag 2. desember 2015

Fotballen har fått nye drakter, hockeyen slår en gammal fiende og det er 22 dager igjen til jul. Vålerenga Fotball har fiksa seg ny draktleverandør. Ut med Adidas, inn med Umbro. Der Adidas er kjent som «wow, dritfett» er Umbro mer den gamle tanta som dukker opp på juleselskapene iført en slåbrokk.  At det var … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 2. desember 2015»

Fotballen har fått nye drakter, hockeyen slår en gammal fiende og det er 22 dager igjen til jul.

Vålerenga Fotball har fiksa seg ny draktleverandør. Ut med Adidas, inn med Umbro. Der Adidas er kjent som «wow, dritfett» er Umbro mer den gamle tanta som dukker opp på juleselskapene iført en slåbrokk. WEB_Image UMBRO VIF Supp Hjemmetrøye 16 Blå 116 Ju-1351626714

At det var Umbro som var valget har derfor plaget oss litt. «Vil vi bli seendes ut som … Everton?» var det mange som undret seg over. Våkenetter og stressrelaterte sykdommer har ridd redaksjonen som en mare.

Derfor var vi overrasket da drakta i går ble lansert. Den ser faktisk pen ut. Vi har ikke spurt Jan Thomas, og det kommer vi nok heller ikke til å gjøre, men vi tipper at han ville sagt at den er «lekker».

Les mer: Umbro ny draktleverandør

Vi syns også at den er pen. Den er ikke en sekser på terningen, men vi drister oss til å lande på 4+ (eller kanskje til og med 5). Uansett så er vi fornøyd. At det er en seks års-avtale med verdi på minst 30 mill er heller ikke å forrakte.

Hockeyeseier

Endelig så kom det. 4-1 over Lørenskog er jaggu deilig saker. Laumann løp, Knutsen scora. Alle er glade. For en seier over Lillestrøms lillebror er en etterlengta opptur for et hardt prøva Vålerenga-mannskap. Nå blir det kanskje litt mer selvtillit, litt mer stang inn, litt mer mål og litt mer poeng. Så blir det sluttspill i år også.

Vålerenga i dag

Vi stikker en tur ned på Bohemen for den nest siste sportsquizzen dette året. Også noterer vi oss at Mortadha Alkanany har signert amatørkontrakt med Vålerenga, mens Rino Falk Larsen og Niklas Fernando Castro har signert hver sin proffkontrakt.

Legg igjen en kommentar