Dagboka tirsdag 8. desember 2015

Det er kjedelig å vente når det ikke er en eneste agurk å hente For fotball er Silly Season definert som mellomrommet mellom to sesonger. For langrennssporten er Silly Season selve sesongen. Norge mot Norge mot Norge fire måneder i strekk. Like meningsløst dumt som fotballkamp med bare ett lag. Vi veit ikke hva nikkersadelen … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 8. desember 2015»

Det er kjedelig å vente når det ikke er en eneste agurk å hente

For fotball er Silly Season definert som mellomrommet mellom to sesonger. For langrennssporten er Silly Season selve sesongen. Norge mot Norge mot Norge fire måneder i strekk. Like meningsløst dumt som fotballkamp med bare ett lag.

Vi veit ikke hva nikkersadelen fyller mellomrommet sitt med mens de venter på neste sesong i klisteret, ikke bryr vi oss heller, vi har nok med vårt. Julestria er over oss. Sesongkort skal kjøpes, neste år planlegges og sydentur bestilles. Vi venter på kampoppsettet 2016 så vi unngår de største blemmene som å ligge værfast på stranda i Alanya samtidig som gutta maltrakterer Molde og Rosenborg borte og hjemme neste år. Kanskje kommer terminlista i dag, sannsynligvis ikke, men sure blir vi om vi ikke hører noe før helga. På tide å få ut finger’n? Nøff.

Ellers? Jo, alle dere som venter fordi dere tror dere får sesongkort i julegave, er i ferd med å lure dere selv. Det er nemlig ikke sikkert det julekortet dere får holder til forkjøpsrett for kort på nye stadion om halvannet år. Den retten er det bare de 3000 første kjøperne som får. Så kom deg til Sjappa først som sist. Kommer du for seint er det din egen skyld.

Om du heller ikke har skjønt bæret av hvor du finner plassen din på Vestbredden neste år, er det din egen skyld det også. Det så lenge ut til at det var Klanen sin skyld, men de har gått i seg selv og har lagt ut en forståelig, skjønt fremdeles bittelitt komplisert, info om åssen vi skal ha det siste sesong på Ullevål. Gammelt nytt, la gå, men greit å titte på før du kjøper sesongkortet:

Hvem står hvor på Vestbredden neste år? (vif-fotball.no)
Hvem står hvor på Vestbredden neste år?  (Faksimile: vif-fotball.no)

Vålerenga i dag
Samme som i går: Kjøp sesongkort

En kommentar til «Dagboka tirsdag 8. desember 2015»

Legg igjen en kommentar