Dagboka onsdag 9. desember 2015

Midt i uka i en uke der det meste dreier seg om en hockeymatch Vålerenga skal vinne. Dagboka er sein, og av det korte slaget. I morgen, det er på torsdag, så skal Vålerenga feie Lillehammer av isen på Jordal. Det er tre poeng vi skal ha. Ferdig snakka. Da kan vi kanskje begynne å … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 9. desember 2015»

Midt i uka i en uke der det meste dreier seg om en hockeymatch Vålerenga skal vinne. Dagboka er sein, og av det korte slaget.

I morgen, det er på torsdag, så skal Vålerenga feie Lillehammer av isen på Jordal. Det er tre poeng vi skal ha. Ferdig snakka. Da kan vi kanskje begynne å se litt oppover tabellen også. Det ville vært stas!

Men vi snakker om Vålerenga her. Om spillerne ikke er superskjerpa så vil det bli et kjempetap. Så vi krysser fingra, tæra og alle de andre tinga vi kan krysse, for at Vålerengas iskrigere stiller opp og tar kampen. Så da blir det vel tre poeng da?

Nye spillere

Neida, vi snakker ikke om a-laget i fotball eller i hockey. Det kan være det kommer noen der også, men vi har ikke sett noe til noen. Det vi snakker om er ungdomslaga. Først ut er Vålerenga U14. Vi håper det blir en god generasjon som kan gi oss opptil flere spillere på a-lagene som kommer.

Vålerenga i dag

I dag er det full rulle med Champions League på TV-en. Vi ser på storlaga og gleder oss til å ta dem imot på Valle i 2017.

Legg igjen en kommentar