Dagboka torsdag 10. desember 2015

Kan virkelig et Vålerenga-lag klare 4 strake seiere? Vi sier som Rudolf Blodstrupmoen; «Time will show», og jaggu, mens vi sitter her og skriver tikker det inn «Breaking news» om norsk fotballs fremtid. Tippeligaen solgt til Morten Stokstad, Bear Grylls og Mythbusters VG melder at rettighetene til å vise Tippeligaen de neste 6 åra(fom. 2017) … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 10. desember 2015»

Kan virkelig et Vålerenga-lag klare 4 strake seiere? Vi sier som Rudolf Blodstrupmoen; «Time will show», og jaggu, mens vi sitter her og skriver tikker det inn «Breaking news» om norsk fotballs fremtid.

Tippeligaen solgt til Morten Stokstad, Bear Grylls og Mythbusters
VG melder at rettighetene til å vise Tippeligaen de neste 6 åra(fom. 2017) er solgt til Discovery-gruppen og VG. Dvs. at kampene kommer til å vises på Eurosport, Max, og kanskje på TV-Norge. Vi gleder oss til å se om kanarifuglen Morten Stokstad klarer å være objektiv i en eneste reportasje i løpet de åra! En VPN-spesial er på vei etter pressekonferansen til NFF kl. 13:00.

Jordal i kveld
Vålerenga spiller siste hjemmekamp før jul i kveld, mot Lillehammer. Iskrigerne har mulighet til å klare 4 strake seiere. Kan det være mulig? Hvis du møter opp på Jordal Amfi så kan det gå!

Tippeligaoppsettet kommer fredag
I morra får vi vite om det blir hjemmekamp på 16. mai, om vi får en soft start på sesongen, og om vi møter RBK og Molde i noen siste avgjørende kamper om seriegullet på høsten. Sendinga av presentasjonen kan du se på hjemmesida til klubben fra kl. 11:00.

Følg klubbens julekalender
I dagens luke åpenbarer det seg en mengde gåsehudøyeblikk for alle som er glad i Enga. Ta en titt a!

Enga i dag
Pell deg til Jordal og gi gutta støtte i julegave! Så kan du samtidig fundere på om Hallén har kjørt Tippeligaen på ræva eller ikke med det nyeste salget av rettighetene!

En kommentar til «Dagboka torsdag 10. desember 2015»

Legg igjen en kommentar