Dagboka fredag 27. november 2015

Fotballsesongen er over, men det er fortsatt spennende ting som skjer til uka! Samtidig har hockeygutta spilt ny kamp. Stadionmøte På mandag klokka 19.00 er det åpent supportermøte om stadionprosjektet. Ønsker du mer info så er det bare å møte opp! Sesongkortsalg Sesongkortsalget starter på tirsdag. Du kan kjøpe sesongkort både i sjappa og på … Fortsett å lese «Dagboka fredag 27. november 2015»

Fotballsesongen er over, men det er fortsatt spennende ting som skjer til uka! Samtidig har hockeygutta spilt ny kamp.

Stadionmøte

På mandag klokka 19.00 er det åpent supportermøte om stadionprosjektet. Ønsker du mer info så er det bare å møte opp!

Sesongkortsalg

Sesongkortsalget starter på tirsdag. Du kan kjøpe sesongkort både i sjappa og på nett. Mer info finner du her: Sesongkortinfo 2016.

Hockey

Hockeygutta spilte kamp mot Lørenskog i går. Den ble tapt på straffer, men den store snakkisen etter kampen ble en takling fra Filip Gunnarsson på Lørenskogs Tony Romano.

Heldigvis så følger folk i Vålerenga med og vi har nå fått flere bilder fra flere vinklier. Du kan se disse hos Aperopet. De nye bildene viser at taklinga var helt grei, men at Romano slår huet sitt når han lander på isen. Dermed bør den saken være lagt død, for det er absolutt ikke den skrekktaklinga idiotene i TV2s hockeystudio klarte å gjøre den til.

Legg igjen en kommentar