Dagboka torsdag 26 november 2015

Undertegnede hadde glemt et møte på morran i dag som ødela hele tidsplanen for dagen. Velkommen til VM i «Kjapp ettermidDagbok!» Lørenskog kommer på besøk til Jordal «The foggy few» og «The Foggy bottom boys» møtes til dyst på Jordal denne flotte torsdagskvelden. Så drit i at det er pent vær og klem deg inn … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 26 november 2015»

Undertegnede hadde glemt et møte på morran i dag som ødela hele tidsplanen for dagen. Velkommen til VM i «Kjapp ettermidDagbok!»

Lørenskog kommer på besøk til Jordal
«The foggy few» og «The Foggy bottom boys» møtes til dyst på Jordal denne flotte torsdagskvelden. Så drit i at det er pent vær og klem deg inn i Tåkefyrsten Shampos hule for å se om vi kan klå Lørenskog, som har 4 seire på 4 kamper. Det har ikke vi.

Start beholdt plassen i Tippeligaen
Nå måtte vi uansett utfall av kvaliken i Tippeligaen ha dratt på tur til bibelbeltet, men over 2 kamper var det jaggu ikke mye forskjell på Jerv og Start. VPN satt mest og sonderte hvilke spillere vi kunne ha huka fra Start om de hadde rykka ned. Konklusjonen var kun Kristoffer Ajer, og han er kanarigul og hater oss som pesten. Han hadde hatt godt av et par «straffesesonger» i Enga før vi hadde solgt ham for 40 millioner. Vi gleder oss uansett til å kunne skrive Før kamp-saker om Satan for å skremme Menigheden neste sesong også.

Salg i Sjappa
Som alle andre butikker lar Sjappa seg lure av amerikanske tulletradisjoner så folk skal få brukt opp mer av penga sine på ræl. Noe av det som er minst ræl her i verden er heldigvis Vålerenga-effekter. Sjappa har 50% avslag på hele forbanna butikken mellom 10:00 og 17:00 i morra. Klin til og bli ferdig med julegavene allerede nå!

Enga i dag
Kom på Jordal Amfi en tur a. Jeg lover det ikke blir tåke lissom.

Legg igjen en kommentar