Årets unge spiller 2015: Sander Berge

VPN har for første gang kåret årets unge spiller i Vålerenga. I år var leserne soleklare: Sander Berge er årets unge spiller. 17-åringen kom fra Asker før årets sesong og har vist gode takter siden han kom til klubben. Talentet er udiskutabelt og nå starter jobben med å bli seniorspiller. Det skal bli spennende å … Fortsett å lese «Årets unge spiller 2015: Sander Berge»

VPN har for første gang kåret årets unge spiller i Vålerenga. I år var leserne soleklare: Sander Berge er årets unge spiller.

17-åringen kom fra Asker før årets sesong og har vist gode takter siden han kom til klubben. Talentet er udiskutabelt og nå starter jobben med å bli seniorspiller. Det skal bli spennende å følge Sander Berge i årene fremover!

Debuten i Tippeligaen fikk han så sent som 11. juli når han kom inn mot Sandefjord rett før slutt. Sander endte med 6 kamper fra start, samt 5 kamper som innbytter. Her kan vi notere at han startet de fire siste kampene av sesongen. Han noterte seg også for en assist i siste kamp mot Strømsgodset.

Nå er det opp til Sander selv om han tar nye steg i 2016 og hardt arbeid må nedlegges i vinter.

Sander Berge fikk 64% (439 stemmer) i kåringa blant VPNs lesere.

Sander Berge i Tippeligaen 2015:

Kamper: 11
Fra start: 6
Bytta ut: 0
Byttet inn: 5
Minutter: 667
Mål: 0
Assist: 1
Gule kort: 1
Røde kort: 0

2. plass: Ghayas Zahid21090786103_53432ded96_z

Oslo-gutten har hatt en litt tråere 2. sesong. Der han i fjor fikk plass til å briljere så har han i år blitt pakket godt inn av motstanderne. Ofte får unge spillere en litt vanskelige andresesong, men vi er sikre på at Ghayas vil ta nye steg i 2017.

Ghayas har spilt mest av Vålerengas unge spillere denne sesongen med hele 29 kamper. Kun Christian Grindheim har flere kamper for Vålerenga i år.

Han er også Vålerengas toppscorer i 2015 (sammen med Daniel Fredheim Holm og Deshorn Brown) på 7 mål. I 2014 hadde han 9 nettkjenninger. Når det gjelder assist så hadde stoppet han på like mange som året før, nemlig 5 assist.

Ghayas Zahid fikk 14% (94 stemmer) i kåringa blant VPNs lesere. Vi skal også være klare på at hadde vi hatt tilsvarende kåring i fjor så hadde Ghayas vært den soleklare vinneren.

Ghayas Zahid i Tippeligaen 2015:

Kamper: 29
Fra start: 28
Bytta ut: 12
Byttet inn: 1
Minutter: 2380
Mål: 7
Assist: 5
Gule kort: 3
Røde kort: 0

[poll id=»17″]

Legg igjen en kommentar