Dagboka onsdag 25. november 2015

Det er snart julaften. Vi ser på fotballstadion, noen kommer tilbake fra lån og vi har finni ut hvordan fotballandslaget skal bli best i verden (og antageligvis unike i Europa). På forumet går diskusjonen om sesongkort på Ullevaal stadion for neste sesong. Salget begynner 1. desember, men tribunediskusjonen er i full gang. Det er i … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 25. november 2015»

Det er snart julaften. Vi ser på fotballstadion, noen kommer tilbake fra lån og vi har finni ut hvordan fotballandslaget skal bli best i verden (og antageligvis unike i Europa).

På forumet går diskusjonen om sesongkort på Ullevaal stadion for neste sesong. Salget begynner 1. desember, men tribunediskusjonen er i full gang. Det er i all hovedsak to parter. Du har de som ønsker å stå på Bendit, og mener det er verdens beste tribune, så har du de som mener at Vestbredden er eneste riktig valg.

Les mer: Sesongkort 2016

Debatten ble såpass opphetet at Kjellsen kom med en redegjørelse fra Klanens side om hvorfor det er blitt som det er blitt.

For oss så framstår denne debatten lite fruktbar. På forumet er det to sider som står ganske steilt opp mot hverandre, og som kaster drit samtidig som de prøver å vinne NM i krenka. Det er så lite konstruktivt at vi får mark.

Avgjørelsen er tatt. Det blir én supportertribune på Ullevaal stadion i 2016. Den supportertribunen er Vestbredden. Så enkelt er det. Vi kan godt diskutere avgjørelsen, men det endrer ikke det faktum at det er bestemt at sånn blir det. Det som dog er spennende er debatten rundt 2017. Da skal vi flytte oss fra Ullevaal til nye Valle stadion midt i sesongen. Hvordan løser vi det når samarbeidsklimaet er så betent som det virker i dag.

Det er den debatten vi må tørre å ta. Det er den debatten som er viktig.

Vil vi ha en god tribune neste år så må alle over på langsida. Det sitter langt inne for mange, både det å flytte og det å få nye naboer, men det må til. Langsida har vært fantastisk før og den kan bli det nå også. Men da må folk svelge kameler og la ego være ego.

Infomøte om ny stadion

I forbindelse med ny stadion så er det massevis av spørsmål. Hvor stor blir den egentlig? Hvor mange plasser får supporterne? Får bortetribunen båser? Klubben tar nå ansvar og inviterer til infomøte mandag 30. november kl 19:00. Møtet er i Vallhall. Da sees vi der da?

Gunnarsson tilbake

Niklas GunnarssonNiklas Gunnarsson ble sendt på lån til Elfsborg tidligere denne sesongen. Den svenske klubben hadde opsjon på kjøp, men valgte å ikke benytte seg av denne. Nå er altså Gunnarsson tilbake, og vi håper han kan være med å vinne kamper neste sesong.

I Elfsborg fikk han elleve kamper fra start, scora ett mål og hadde en assist. Helt ok for en spiller som var avskrevet av klubben.

Bli best i Europa

Landslaget er nede i en bølgedal. Eller som Høgmo ville beskrevet det «en mindre dypp i utviklingskurven ift egne og andres ferdighetsdimensjoner». Hvordan skal vi komme oss opp fra denne negative utviklinga?

Her kan Qatar vise oss vei! 100% Fotball kan i dag fortelle om et landslag bestående av spillere som er kjøpt og betalt. Dette syns vi er strålende. Tenk så mange gode spillere vi kan hente fra andre land bare vi er gira på å betale litt!

Yngve H. og hans kumpaner i NFF-gangene bør sporenstreks dra på kosetur til Qatar for å se på det gode arbeidet de gjør. Lykke til, og god tur!

Vålerenga i dag

Sportsquizzen fortsetter på Bohemen. De neste gangene er 2. og 16. desember. Vi driter i Champions League; det er for bønder. Også skyter vi fram kassa, tør å være litt sinnsyke, sånn at det ikke blir altfor mye sjukehus – men heller takker for kaffen.

Legg igjen en kommentar