Ny kontrakt for kaptein Grindheim og Kjetil Wæhler

Vålerenga har signert nye kontrakter med to av årets beste spillere. Kjetil Wæhler som ble kåret til VPN lesernes årets spiller har bestemt seg for å ta et nytt år i den kongeblå drakta. Dermed vil han runde 40 år som Vålerenga-spiller når han fyller år i mars 2016. Siden Kjetil kom tilbake til Vålerenga … Fortsett å lese «Ny kontrakt for kaptein Grindheim og Kjetil Wæhler»

Vålerenga har signert nye kontrakter med to av årets beste spillere.

Kjetil Wæhler som ble kåret til VPN lesernes årets spiller har bestemt seg for å ta et nytt år i den kongeblå drakta. Dermed vil han runde 40 år som Vålerenga-spiller når han fyller år i mars 2016.

Siden Kjetil kom tilbake til Vålerenga så har han vært en viktig brikke som har sørget for å stabilisere forsvaret.

Også Christian Grindheim har signert ny kontrakt. Kontrakten gikk opprinnelig ut sommeren 2016, men nå har han altså bestemt seg for å bli ut 2017-sesongen.

Dermed er det nå kun tre spillere som står uten kontrakt i Vålerenga: Enar Jääger, Alexander Mathisen og Daniel Braaten. Fremtiden til disse er fortsatt ikke kjent. Fra før er det kjent at Vålerenga kvitter seg med seniorkeeperne som alle er på utgående kontrakt, mens vi fortsatt ser en mulighet for at Adrian Jonuzi Møller fortsetter i Vålerenga.

Legg igjen en kommentar