Dagboka tirsdag 3. november 2015

Med silly season rett rundt hjørnet fokuserer vi på mannlig supporterfett og festlige hatsanger I form med Vålerenga Vålerenga Fotball har sammen med Norges idrettshøgskole blitt med på et forskningsprosjekt som skal få overvektige menn mer fysisk aktive og i bedre form. Klubben søker overvektige og lite fysisk aktive menn som ønsker å bli med … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 3. november 2015»

Med silly season rett rundt hjørnet fokuserer vi på mannlig supporterfett og festlige hatsanger

I form med Vålerenga
Vålerenga Fotball har sammen med Norges idrettshøgskole blitt med på et forskningsprosjekt som skal få overvektige menn mer fysisk aktive og i bedre form. Klubben søker overvektige og lite fysisk aktive menn som ønsker å bli med på en europeisk forskningsstudie. Det er ikke snakk om å trene med A-laget der risikoen for lite bevegelse er stor. Er du mann mellom 30 og 65 år med BMI over 27 er det bare å medlde seg på. Påmeldingsskjema og mer info her.

Rosenborg er rævva
Det er ti år sia gutta våre feira i Borggården og sang seierssanger så Rådhustårna svaia. Spillerne med Ivers i spissen minte Rosenborg på at de var rævva uten at det utløste trusler om represalier fra NøFF. Kjetil Siem sto på den rette sida den gangen og da var alt greit. I dag skal han bestemme seg for om det skal reageres mot årets seriemestre som hater, hater, hater Molde by. At dem gidder. Les mer på TV2.

Endelig
Deshorn Brown viste endelig fram det bare Reka hadde sett hittil. Fra en temmelig sikker posisjon som årets flopp er han nå plutselig neste års håp. Neste år skal vi jo som vanlig ta alt og da er typer som Deshorn og Sander gode å ha. Om gutta samtidig lærer seg at 2-0 er en livsfarlig ledelse og skjerper seg så vi alltid leder med minst tre mål til pause, burde dette med å ta alt gå temmelig greit.

Vålerenga i dag
Sikre deg bussbillett tur-retur Drammen søndag. Kun en hundrings. Kun i Sjappa.

En kommentar til «Dagboka tirsdag 3. november 2015»

Legg igjen en kommentar