Dagboka mandag 2. november 2015

Det er første mandag i november. Morten Berre har spilt sin siste kamp på Ullevål. Iskrigerne går inn i landslagspausen med tre strake seiere. Vålerenga Basket har trukket laget sitt i 1.divisjon. Selv har man glemt bursdagen til morra si. Dagboka er levert! Fotball Morten Berre og gutta hans tok i mot Odd til årets … Fortsett å lese «Dagboka mandag 2. november 2015»

Det er første mandag i november. Morten Berre har spilt sin siste kamp på Ullevål. Iskrigerne går inn i landslagspausen med tre strake seiere. Vålerenga Basket har trukket laget sitt i 1.divisjon. Selv har man glemt bursdagen til morra si. Dagboka er levert!

Fotball
Morten Berre og gutta hans tok i mot Odd til årets siste hjemmekamp på Ullevål. Vi fikk en pangstart. Putta første goal etter drøye 25 sekunder. Sakte men sikkert mistet vi grepet på kampen og vi ble overkjørt i andre omgang. Kampen endte 2-2. Vi hadde strengt tatt flaks som fikk med oss poeng. Mer er det ikke å si om den saken.

Dette var ikke bare sesongens siste hjemmekamp. Dette var også Morten Berres siste kamp…EVER! Akkurat det, føles litt rart. Selv om vi ikke vant Berres avskjedskamp så var rammen rundt kampen en fin markering av Berres år i Enga. Det var vel ca. 10.000 mennesker på stadion og de aller fleste av dem sto igjen for å hylle Berre etter kampslutt. Nevner også at Berres tidligere lagkamerat og nåværende Oddspiller Ardian Gashi sto igjen og overvar hele seansen fra banen. Kudos Gashi.

Lørdag spilte damelaget sin siste hjemmekamp for sesongen. De møtte Sandviken. Det ble et surt 1-2 tap.

Håkki
Iskrigerne reiste søndag til Lillehammer. Målet var å ta tredje seier på rad, gå inn i landslagspausen med selvtillit, trene hardt og så sparke ræv når pausa er over. I en ikke alt for velspilt kamp, dro gutta i land seier og kunne pakke tre poeng i bagen med seg tilbake til Oslo. Kampen endte 2-4. Våre mål ble scora av Vegard Aspehaug, Thomas Olsen og Fredrik Csisar. Var med andre ord unguttas kveld oppe i Kristinshall denne søndagen.

Amerikansk Fotball
Det ble full klaff for Trolls i helga. Damelaget vant 18-0 mot Kristiansand Gladiators i sin første NM-finale. BOOM…Norgesmestere på første forsøk! U19-gutta fulgte opp med 41-24 mot Oslo Vikings og  vant dermed sin tredje NM-tittel på rad. Vi gratulerer alle sammen.

Basket
Hva skjer med Vålerenga Basket om dagen? Dette spørsmålet har vi fått ganske ofte i det siste. Vi i VPN har gravd litt og kan melde om følgende: 1.divisjonslaget ble trukket da de rett og slett ikke var nok spillere. Dermed har vi  et herrelag i 2.divisjon og et damelag i 2.divisjon som er de høyest plasserte lagene i klubben. Vi har også et herrelag i 3.divisjon og to herrelag i 4.divisjon. Alle lagene har gode sjanser på opprykk, så sannsynligvis kan klubben skryte av 1.divisjonlag neste år.

Gutta i 2.divisjon møter Skjetten kl.13 kommende søndag, hjemme i F21. Skjetten er et relativt tøft lag å spille mot, og de stiller nok med flere tidligere Vålerengaspillere denne kampen. Damelaget har vunnet sin første kamp og så har de gått på to strake tap, men tapene var mot de to tøffeste lagene i serien. Vi har derfor trua på at damene slår Persbråten når de byr opp til dans førstkommende søndag kl 11.30.

Håndball
Håndballdamene møtte Ullern 2 hjemme i helga. Her snakker vi deilig, deilig, deeeeeeilig utklassing. Damene grusa Ullern hele 38-17 og er nå på 2.plass på tabellen. Vi liker’e! Noe sier oss at det kommer til å bli gøy å følge håndballen utover vinteren!

Innebandy
Herrelaget beseira Horten med 12-4. Ett stort skår i gleden er at vår kaptein Per Wångersjø måtte kjøres til legevakten med en kneskade, foreløpige rapporter sier minimum 2 måneder på sidelinjen. God bedring.

Herrer 4 vant 9-3 over Klemetsrud. Etter drøye 15 minutter var ikke kampen spennende lenger. Vel blåst gutta!

Damelaget gikk på sesongen første tap. Damene holdt følge med Ø/D hele første periode og gikk til pause med null hull. 2. periode var østensjødamene for sterke og kampen endte med et kjedelig 1-8 tap.

Vålerenga i dag

I dag bestilles det blomster til mamma, men først skal jeg se på høydepunktene fra Morten Berres tid i Vålerenga….bare eeeeen gang til!

Legg igjen en kommentar