Dagboka fredag 16. oktober 2015

Klart for kamp og litt oppdatering på spillersituasjonen. Omrokkeringer i spillerstallen Dagsavisen har i denne ukens fotballsnakkis sett litt på hvilke spillere som skal vekk fra Vålerenga etter sesongen. Og det er en del. Se hele fotballsnakkis her: Når det gjelder de ti spillerne som er på vei ut så kommer vi tilbake med mer … Fortsett å lese «Dagboka fredag 16. oktober 2015»

Klart for kamp og litt oppdatering på spillersituasjonen.

Omrokkeringer i spillerstallen

Dagsavisen har i denne ukens fotballsnakkis sett litt på hvilke spillere som skal vekk fra Vålerenga etter sesongen. Og det er en del.

Se hele fotballsnakkis her:

Når det gjelder de ti spillerne som er på vei ut så kommer vi tilbake med mer om det senere i dag.

Særp på besøk

Søndag kommer Sarpsborg 08 på besøk. Du er vel på plass da?

Og hvis du tenker at «sesongen er over» så skal du få enda en god grunn til å møte opp:

Seriemestere 1965

Vålerenga ble seriemestere for 50 år siden og nå skal gutta igjen få sin fortjente hyllest. På Ullevaal søndag stiller 10 av gutta som ble seriemestere i 1965. Følgende får sin velfortjente hyllest: Arild Mathisen, Tom Krøning, Helge «Bonden» Sørlie, Åge Sørensen, Svein O. Lauvsnes, Kjell Markussen, Leif Eriksen, Rolf Tobiassen, Thorvald Larsen og Terje «Henger’n» Hellerud.

Vi ser at Arne Jakobsen Nils Arne Eggen og Einar Bruno Larsen glimrer med sitt fravær, synd, vi skulle gjerne sett dem der også. Det kan sies mye om Eggen, men han vant seriegull med Vålerenga. Det er nok til at han får vår hyllest.

Vil du lese deg opp på 1965-sesongen så har vi fulgt alle kampene og laget en fin oppsummeringssak. Du finner alt her: Seriemesterskapet 1965.

Gi oss festhockey!

Etter at man stoppet tåkekampen mot Lørenskog 17. september så har vi vente på hvordan man skulle løse den situasjonen. Nå er det løst og Vålerenga vil ta i mot Lørenskog til ny kamp tirsdag 1. september 19.00.

Flere har ropt på at Vålerenga hockey bør gjøre dette til en festkamp. Vi klipper like greit fra Sotahjørnet som har flere gode poenger:

På Sotahjørnet forventer vi at daglig leder gir bort denne kampen til folket. La det bli en gratiskamp. Iskrigerne har da nettopp starta igjen. Gå ut og fortell alle og en hver at de får møte heltene etter kampen. Kjør en instagramkonkurranse der premiene er å få se kampen på VIPen sammen med Tallak Lyngset og Tim Mørk som er skada allikevel. Kanskje noen spillere fra Vålerenga Fotball. Dere samarbeider jo.

Inviter Miniklanen. Inviter skoleklasser. Inviter hockeylag fra Grüner og Hasle-Løren. Lag en diger greie ut av hele kampen. Det klarer Loffen og Klanen å få til stor pressedekning på. Husk – det er tv-kamp. Dere får med dere TV2 på laget om å lage hockeyfest også. Klanens busser kan bringe folk til kampen også. Da får hockeyen engasjert miljøer som oftest kun ser fotball.

Vi mener at goodwill og økt kiosksalg på et sånt arrangement dessuten vil gi mer klingende mynt i kassa. Kanskje ikke isolert sett på denne ene kampen, men hvor mange kommer igjen på en kamp seinere? Sannsynligvis de aller fleste og da er billettpenga tatt igjen og Vålerenga sitter igjen med kiosksalget dobbelt opp. Dette er en vinn – vinn – vinn situasjon for Vålerenga. Gratis reklame for klubben. Økt profilering for sponsorene. Økte inntekter for Vålerenga.

Vålerenga hockey: Pucken er i deres hjørne!

Legg igjen en kommentar