Dagboka fredag 25. september 2015

Kampdag mot et Start som kjemper for å overleve i Tippeligaen. Til dagens kamp er Mohammed Abdellaoue, Morten Berre, Lars Hirschfeld og Ivan Näsberg fortsatt ute med skade. Det betyr nok at Deshorn Brown får ansvaret for å skyte i senk den falleferdige Start-skuta. Av de siste 5 mellom lagene på Ullevaal så har Vålerenga … Fortsett å lese «Dagboka fredag 25. september 2015»

Kampdag mot et Start som kjemper for å overleve i Tippeligaen.

Til dagens kamp er Mohammed Abdellaoue, Morten Berre, Lars Hirschfeld og Ivan Näsberg fortsatt ute med skade. Det betyr nok at Deshorn Brown får ansvaret for å skyte i senk den falleferdige Start-skuta.

Av de siste 5 mellom lagene på Ullevaal så har Vålerenga vunnet 3 og Start vunnet 2. Best husker vi oppgjøret fra den 19. runden i 2010 da vi høvla over laget fra Sørlandet med 8-1. Målene den dagen ble scoret av Bengt Sæternes (2), Bojan Zajic, André Muri, Moa (3) og Harmeet Signh. Det er faktisk ingen spillere fra den kamptroppen som i dag stiller. Kun Moa, Berre og Hirschfeld spilte den kampen, men de er altså skada i dag.

Vi ser med litt skrekkblanda fryd frem mot kampen idag, Vålerenga har vært håpløst svake hjemme mot bånnlaga i år. Som de grinebiterne vi er så tipper vi dagens resultat: 1-3 og en ny smell.

Billige billetter

For de som ikke har sesongkort kan det være greit å vite at til Start-kampen kl 19 i morgen er det mulig å skaffe seg billetter til 25 kroner stykket takket være DNB. Les mer om det på klubbens sider.

Vålerenga stadion

Vi kommer snart med en nyhet til dere, men må jobbe litt til. Inntil videre får dere kose dere med bildene fra Twitter-kontoen Vålerenga på Valle som ofte legger ut bilder.

Skolen og tribuneanlegget til Valle Hovin er på vei ned!

Legg igjen en kommentar