– Godt humør blant spillerne

– Vi har lagt litt om på treningen, og fått litt nye impulser. Det er i hvert fall veldig godt humør i gruppa, sier Simon Larsen i et intervju med Fædrelandsvennen. VPN har riktignok sakset det fra Aftenposten (Fædrelandsvennen er kjent for å kreve betaling online): Simon Larsen, som jo Start har siklet på lenge … Fortsett å lese «– Godt humør blant spillerne»

– Vi har lagt litt om på treningen, og fått litt nye impulser. Det er i hvert fall veldig godt humør i gruppa, sier Simon Larsen i et intervju med Fædrelandsvennen.

VPN har riktignok sakset det fra Aftenposten (Fædrelandsvennen er kjent for å kreve betaling online):

Simon Larsen, som jo Start har siklet på lenge og som er fra Kristiansand, tror Start kommer til Ullevaal som et kompakt lag. På spørsmål om hva Vålerenga har fokusert på denne uka, svarer han:

– Vi har fokusert på vårt eget spill, og hvordan vi skal fremstå når vi har ball. Vi satser på å spille ut et lavtliggende Start-lag, sier Larsen til lokalavisen.

– Vi har sett en del video, og alt tyder på at de skal ligge kompakt, sier Larsen.

Simon er tydelig på at han mener Start fremstår som et vanskeligere og gjerrigere lag å spille mot etter at Bård Borgersen overtok som trener.

Simon snakker også litt om gullsnakket i Vålerenga fra i sommer, og hvorfor det gikk så dårlig etterpå.

– Jeg ser at mange hevder at det var gullsnakket om var grunnen til den svake perioden. Vi som spillergruppe føler ikke noe mer press på grunn av det, så den begrunnelsen blir for lett. Det er ikke så lett å si hva so mer grunnen, men for spillere handler det om å være i flytsonen, og å ha spillere i form. Det var heller en kollektiv formsvikt, sier han til FVN.

Starts bortestatistikk

Starts bortestatistikk på 1-3-8 og sju tap på de åtte siste kampene, er definitivt ikke gode argumenter for å foreslå spill på borteseier i denne kampen. Det skriver Nettavisen. Som mener at siden Vålerenga tapte hjemme mot Aalesund og Bodø/Glimt, som også hadde elendig formkurve på den tiden, så kan de absolutt gå på nytt tap.

VPN er ikke helt uenig i det, men å satse på borteseier til 5.65 i odds er offensivt.

 

 

 

Legg igjen en kommentar