Dagboka fredag 4. september 2015

Vi teller ukas andre forsovelse og dagens tredje kaffekopp. Av en eller annen grunn har kantinedama her på majofabrikken bytta ut kaffen i maskina med koffeinfri. Vi er rådville. Dagens Dagbok er følgelig like eklektisk som dagens mismatchende antrekk. Takk og pris for at det er fredag! Landslagskamp I går slo ett landslag uten vålerengaspillere Bulgaria … Fortsett å lese «Dagboka fredag 4. september 2015»

Vi teller ukas andre forsovelse og dagens tredje kaffekopp. Av en eller annen grunn har kantinedama her på majofabrikken bytta ut kaffen i maskina med koffeinfri. Vi er rådville. Dagens Dagbok er følgelig like eklektisk som dagens mismatchende antrekk. Takk og pris for at det er fredag!

Landslagskamp

I går slo ett landslag uten vålerengaspillere Bulgaria 0-1. Høgmo gikk bananas og man snakker om direkteplass i EM i Frankrike til sommeren. Vi overlater til andre å spekulere i hvem vi må slå, hvem som må tape for hvem, hvor mange mål vi eventuelt må putte kontra slippe inn for å sikre direkte kvalifisering. En ting er uansett sett sikkert og det er at vi har sikra oss playoff-plassen. Neste landskamp er på Ullevål førstkommende søndag klokken 18.00. Billetter kjøper du her.

GAIS – VIF

Fotballgutta brukte landslagspausen til å spille treningskamp mot GAIS på Nya Ullevi. Vi var ikke der. Kanskje like greit. Kampen skal nemlig ha vært ganske så kjedelig. Vi fikk testa ut ny formasjon om ikke annet. Gutta starta kampen i en diamantformasjon hvor Christian Grindheim spilte sittende midtbane med Mathias Totland og Rino Falk Larsen på hver sin indreløper og Daniel Fredheim Holm i en offensiv midtbanerolle. På den positive sida så holdt vi nullen. Det kjipe var at det gjorde jaggu meg GAIS også. Du kan lese mer her.

Håkki

I går spilte håkki gutta treningskamp mot Frisk Asker hjemme på Jordal. Gutta tapte på straffe 2-3. I en rettferdig verden hadde det ikke blitt straffekonk. I en rettferdig verden hadde Iskrigera vunnet kampen 3-2 etter full tid. Gutta hadde nemlig putta en goal som feilaktig ble annulert. Men verden er ikke rettferdig og dette var bare en treningskamp, så vi ser stort på det. Dog tar vi med oss at Jonas Knutsen spilte en solid kamp. Hva mannen med elefanthatten selv sier om kampen kan du se her.

Søndag spilles den siste kampen i oppkjøringa før sesongen starter. Da er det Sparta som kommer på besøk. Ta turen til Jordal du også. Det koster bare 70 kroner. Dersom du har sesongkort så slipper du inn gratis. Har du ikke kjøpt sesongkort enda? Vel, da er det på tide at du gjør det. Sesongen starter om ei lita uke. Mer informasjon om sesongkorta finner du på klubbens hjemmesider.

Innsamlingsaksjon for VIF Support

Supporterbussen trenger overhaling. Blant annet har kløtsjen røket. Vi veit alle at man ikke kan kjøre buss uten kløtsj. Vi veit også at uten buss så kommer vi oss ikke på kamp for å støtte gutta. Ny kløtsj koster penger som VIF Support ikke har. Det er derfor satt igang en innsamlingsaksjon for å få skrapa sammen cash nok til å få fiksa bussen. Det som er så jævlig deilig med Vålerenga er at alle stiller opp. Vi vinner sammen. Vi taper sammen. Og nå skal vi sammen samle inn nok penger til at det kan kjøpes en «ny» buss. Les mer om aksjonen på hjemmesida til Klanen og meld deg inn i facebookgruppa «Innsamlingsaksjon for VIF-support» for å bidra du også.

Status VPN sin fantasyliga

Som tidligere nevnt er det en unødvendig pause i eliteserien denne helga fordi det er kvalikk til noe greier nede på kontinentet. I den forbindelse er det på tide å se litt på hvordan det går med VPN sin fantasyliga. Det er tett i toppen. Dersom vi er hyggelige og tar med Grydis sitt Aksjeidrettslag på tiendeplass, er det er bare 20 små poeng som skiller de beste laga.

Fredrik Johnsen og hans Norwegian Vikings (uten en eneste norsk viking på laget) er den eneste som har passert 200 poengsgrensa. Med unntak av bastardlaget helt nederst, ligger alle laga på mellom 100 og 200 poeng. Dersom man ser litt mellom fingra er det innafor å påstå at de resterende laga er jevngode.

Normale mennesker vil si det er bortimot umulig å sette av nok tid til å nerde og lese seg opp nok til at man klarer å sette sammen et 200 poengs lag. Slik jeg ser det så er topplaga nørds og nørdsa får herje på de 26 øverste plassa. Har ikke lyst til å nevne hvilken plass jeg ligger på, men fra plass 28 og ned finner man mye rart.

Lenger ned på lista ser vi at det var en hard uke for Joachim Tesaker og hans Gay Army. Av 32 poeng kom hele 9 fra Sterling. Ekstra kudos til han for å velge hele 3 Liverpoolspillere som til sammen ga 2 poeng. Det blir litt som om man skal bygge et drømmelag fra norsk eliteserie og lar stammen i laget være fra Start. Det er kanskje spennende, innovativt og som å vinne i Joker Nord om det funker, men det er dette med vinnersjanser da… På tross av ordtaket det er i motbakker det går oppover har Gay Army City falt som en stein på tabellen. Opp i ringa GA!

NHL16

Fra ett spill til ett annet. I går kom nyheten om at Vålerenga er med i NHL16. Det er sågar mulig å få spillet i«EA Sports – Vålerenga Ishockey Club Edition», med Erik Follestad på coveret. Hører vi ett «w00t w00t»?! Nå veit du hva du skal bruke septemberlønna på. Spillet er nemlig tilgjengelig i butikkhyllene fra 17. september.

Ingen er mer Glenn Jensen enn Glenn Jensen

I håkki spiller alle laga med seks mann på isen. Alle bortsett fra Vålerenga. Så lenge vi har Glenn Jensen på benken spiller vi med sju. Å være «Glenn Jensen» burde inn i ordboka som et synonym til det «å komme inn under huden på noen». Ingen er mer «Glenn Jensen» enn Glenn Jensen selv, og dette er slik Glenn uttrykker kjærlighet til sine lagkammerater;

https://instagram.com/p/7Fs-FHh69c/?taken-by=gjensen50

Vi kan ikke vente til han skrur av sjarmen og gir bønder, wannabes fra Rogaland, kjøpelaget fra skauen og annet rask de verbale ørefikene de fortjener.

Tippen fondet

Søknadsfrist for støtte fra Tippens fond høsten/vinteren 2015/16 er 15. september 2015. Summen som deles ut er 50.000 kroner fordelt på 3 -5 ulike prosjekter/tiltak. Tiltak som det kan søkes støtte til er; instruksjonsaktivitet i juniorsektoren,  aktive utøvere under utdanning, utdanning av idrettsledere og andre tiltak innen Vålerengens idrettsforening.

Vålerenga i dag

Vi gjør oss klare til helg og hockeyguttas siste oppkjøringskamp mot Sparta hjemme på Jordal førstkommende søndag. I dag er det derimot fredag. Det innebærer fredagspils på Bohemen  samt ett ekstra strøk med lipglossen. Den med glitter og kirsebærsmak er best. Man skal smøre på lipgloss på samme måte som man smører majones på rekene. Man smører på tjukt!  Det er jo tross alt helg. Nei, tiden flyr dere. Nå må jeg tilbake til jobben i denne majonesfabrikken. God helg, vi sees på Bohemen.

 

Legg igjen en kommentar