Dagboka torsdag 3. september 2015

Undertegnede har vært våt fra hofta og ned i hele dag. Vi skylder på regnet… Mye forskjellig i dagens flomdagbok. Endelig en Vålerengaspiller på landslaget Selv om spillere fra Vålerenga ikke er så populære på Norges herrelandslag, har vi i hvert fall fått en representant i den første troppen til kvinnelandslagstrener Roger Finjord, nemlig Camilla … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 3. september 2015»

Undertegnede har vært våt fra hofta og ned i hele dag. Vi skylder på regnet… Mye forskjellig i dagens flomdagbok.

Endelig en Vålerengaspiller på landslaget
Selv om spillere fra Vålerenga ikke er så populære på Norges herrelandslag, har vi i hvert fall fått en representant i den første troppen til kvinnelandslagstrener Roger Finjord, nemlig Camilla Christensen. Finjord uttaler til fotball.no at:

«Camilla er en svært spennende sentral midtbanespiller, som har preget Vålerengas kamper. Hun har bra fysikk, løpskapasitet og har tatt steg i ballbehandlingen».

Vi gratulerer Camilla med plassen! Gjør oss stolt!

Langer er tilbake
Langeren har vært ute av buret en god stund nå, men er endelig skadefri og klar til å utfordre Sascha om keeperplassen. Som resten av laget har vel ikke Sascha akkurat imponert i de 3 siste kampene, så vi ser frem til at han og Langer pusher hverandre til å stenge buret fullstendig resten av sesongen. Konkurranse om plassene bør slå positivt ut, men du veit aldri i Enga.

Mjøndalen-kampen
Tida flyr i «godt» selskap, akkurat nå med Ødegaard, Skjelbred og co, og før du veit ordet av det er landslagspausen over og det er bortekamp mot Mjøndalen. Billetter er til salgs i Sjappa fra og med i dag til 200 kr stykket.

Hvilken formasjon skal redde sesongen til Enga?
Vi følger opp gårsdagens dagbok der «I» røpte at de skal eksperimentere med en ny formasjon mot GAIS i dag. Undertegnede ga seg med Football Manager for en god del år tilbake, men liker likevel å spekulere i hvilket tallmysterie trenerteamet slenger opp på taktikktavla. Skribenten tar en råsjans på at de etter landslagspausen går helt «Steve Bruce» og kjører 3-backslinje med offensive vingbacker, hvor vi får gleden av å se Lindkvist og Lundstrøm dundre ned hver sin kant uten å tenke så mye på defensive plikter. På midten holder Stengel og Grindheim fortsatt fortet, mens Zahid finner seg sjæl i 10-rollen, men denne gangen bak ikke en, men to spisser. Moa er spydspiss, mens Fredheim Holm drar motstandernes forsvar i alle retninger med løp på kantene og dropping dypere i banen for å spille ball med Zahid. Bulletproof! Medalje her kommer vi!

Ikke enig sier du? Spekuler i vei i kommentarfeltet, så finner kanskje en av oss fasiten.

Vålerenga i dag
Vi kjøper lengre regnjakke, planter rompa på en barkrakk på Times bar i Vålerenga-land, bestiller øl, vinner quizen, og ser på at landslaget sannsynligvis ikke vinner i Bulgaria.

Legg igjen en kommentar