Dagboka fredag 21. august 2015

Det er fredag og snart kamp mot Molde! Dessuten ser vi at det snart vil regne litt penger over konkurrentene våre. Molde Søndag kommer Molde på besøk til hovedstaden. Laget som har klappet litt sammen etter at Skullerud fikk fyken. De fikk en seier i Europa League i går, men spørsmålet er om de nå … Fortsett å lese «Dagboka fredag 21. august 2015»

Det er fredag og snart kamp mot Molde! Dessuten ser vi at det snart vil regne litt penger over konkurrentene våre.

Molde

Søndag kommer Molde på besøk til hovedstaden. Laget som har klappet litt sammen etter at Skullerud fikk fyken. De fikk en seier i Europa League i går, men spørsmålet er om de nå har fått tilbake viljen til å jobbe som et lag.

Uansett så er situasjonen ganske kritisk for Molde nå og de må nå begynne å plukke poeng for å ikke bli dratt ned i nedrykksstriden.

Kampen begynner klokka 15.30 på søndag. Det er meldt om strålende vår, 24 grader og forhåpentligvis festfotball.

Pengeregn i Molde og Trondheim

Vi fortsetter i Molde og inkluderer Trondheim. I gårsdagens kvalik til Europa League vant Molde 2-0 mot Standard Liege, mens Rosenborg banken Steaua 3-0. Mens situasjonen for Molde fortsatt kan snu siden de har bortekampen igjen, så det ser rosenrødt ut for Rosenborg etter 3-0 seier på bortebane.

Eieren av Steaua skal visstnok også ha klikket i vinkel etter tapet og truet med å sparke en haug med spillere. Han bruker en del penger ut av egen lomme for å holde klubben gående og har hverken råd eller vilje til å fortsette med akkurat det. Så får vi se om han gir folk fyken før returkampen.

Uansett, Rosenborg får hvert fall en del penger nå som de kommer seg til Europa League. Vi tipper det vil bety rundt 50 millioner kroner ekstra i kassa til RBK.

Status overgangsvinduet

Overgangsvinduet stengte natt til onsdag. Status for Vålerenga tørr vi å påstå at laget ble forsterka i løpet av sommeren, men vi er spente på hvordan gutta nå vil jobbe sammen. Samtidig blir det spennende å se hvem som blir førstekeeper av Sascha og Michael. Vi ser fordeler og ulemper hos de begge, så det blir spennende.

Her er en oppsummering av alle overganger:

Inn:

Ut:

En kommentar til «Dagboka fredag 21. august 2015»

Legg igjen en kommentar