Dagboka torsdag 20. august 2015

  Det drar seg sakte men sikkert mot helg. Vi skal møte Molde hjemme på søndag og da kan vi igjen stemme over hvem som har flest venner på Furuset – Den store Vålerengafamilien eller Harmeet Singh. Det er ikke uten skadefryd man betrakter hvor ille det står til i lille Molde når man husker … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 20. august 2015»

 

Det drar seg sakte men sikkert mot helg. Vi skal møte Molde hjemme på søndag og da kan vi igjen stemme over hvem som har flest venner på Furuset – Den store Vålerengafamilien eller Harmeet Singh. Det er ikke uten skadefryd man betrakter hvor ille det står til i lille Molde når man husker hvordan han på død og liv måtte ut i den store verden fordi Vålerenga og Oslo var for lite for ham.

Ja de penga…

Klubba vårses i både håkki og foppal presenterte i går nye samarbeidspartnere. På VIF Fotball sin side ble COWI  som ny samarbeidspartner. De er jo inne og jobber med Vålerenga Stadion allerede og nå kan vi kanskje bruke ingeniørene deres til å konstruere en linjalrett bakre firer.

VIF Hockey presenterte et samarbeid med Fiskars og det samarbeidet er sikkert kjærkomment ettersom Shampo  også i går var ute og meddelte at ikke hadde lagt merke til en stor positiv endring i sponsorbudsjettet slik det var antatt. Håpet nå er at denne avtalen gir oss litt ekstra grunker og gryn som kan resultere i en spiller. Personlig håper jeg på Optimus Prime. Han har stor rekkevidde, er bevegelig størrelsen tatt i betraktning, er en god toveisspiller, uredd, gjør gode avgjørelser i kampens hete og virker å være en god leder.

Velkommen skal dere, og husk det er lov å bli med på Klubbsang 3 selv om man sitter i VIP-boksen!

Vålerenga i dag

I dag er det treningskamp i hockey:

Torsdag 20.08.2015 kl 18:30
Lørenskog – Vålerenga
Lørenskog Ishall

Det er lov å møte opp og støtte iskrigerne, men ikke bruk de handicapplassene som står rett utenfor ping ponghallen for der pleier de høye herrer å LØK å dobbeltparkere. Ellers så kan det nevnes at dette blir første gang Stefan Espeland får muligheten til å angre på at han valgte å spille for LØK fremfor Enga. Denne angeren forsterkes ved at Espeland liker å knote lenge med pucken og vi har signert Martin Laumann Ylven. For mer om hva Martin Laumann Ylven bruker backer som er glade i å kjæle med gummi’n:

 

Legg igjen en kommentar