Dagboka onsdag 19. august 2015

Var det noen som sa at Tippeligaen var over for i år? Glem RBK. Gi blaffen i Stabekk. Nå går vi for bronse.  Nå starter alvoret. Ingen medieskapt gullkamp, men kampen om bronsen og billett til Europa. Oppkjøringa starter søndag i beste småbarnstid med treningskamp mot Molde, deretter generalprøve på Sunnmøre fredag i verste bortefølgetid. … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 19. august 2015»

Var det noen som sa at Tippeligaen var over for i år? Glem RBK. Gi blaffen i Stabekk. Nå går vi for bronse. 

Nå starter alvoret. Ingen medieskapt gullkamp, men kampen om bronsen og billett til Europa. Oppkjøringa starter søndag i beste småbarnstid med treningskamp mot Molde, deretter generalprøve på Sunnmøre fredag i verste bortefølgetid. Og så bronsefinale midt i september. Kampen er ikke berammet, men vi veit hvem vi møter. Viking.

Seks ut – to inn.
I løpet av sommeren har Veton Berisha, Yann-Erik de Lanlay, Osita Chikere og Magne Hoseth forlatt Viking. I tillegg har unggutten Fabian Calderon meldt overgang til Sola, mens Martin Hummervoll er utleid til den islandske klubben Keflavik. Det er Aftenposten som oppsummerer Vikings handlerunde. Vel, handle og handle. Å kvitte seg med sine beste er også en form for handel. Men spissen Bödvarsson er ikke til salgs, men om Kaiserslautern lokker med mer enn de fem millionene de allerede har fått avslag på kan vi kanskje håpe at noe vil skje.

De to nye er Kieffer Moore og Aleksander Solli. Det ville være for jævlig om rejectsene våre snapper medaljene rett foran nesa vår; at både Nicolai Næss (Stabæk) og Aleksander Solli tar flyet til Europa neste år, mens Vålerenga nok en gang må nøye seg med innenlandsflighter.

Det hører med til historien at etter at stjernene forlot klubben har Viking for alvor meldt seg på medaljekampen

Fire ut – fire inn
Vålerengas jakt endte med en Jääger rett før vinduet stengte. Resten av Vålerengas handlerunde er beskrevet her De to nye svenskene våre har allerede vist at de vil styrke laget i forhold til det vi hadde før overgangsvinduet åpnet. Med Moa tilbake i passe form, DFH friskmeldt og trioen Grindheim-Berge-Stengel  skal Viking få slite for å beholde den oppblåste plasseringa si.

Men bronsefinalen er et stykke unna.

Knus Molde først!

Så snakkes vi!

Legg igjen en kommentar