Fra seriemester til grå mus

Søndag 23. august 15:30 spiller Vålerenga herrer hjemme mot Kjell Inge Røkkes Molde. Det er mye spennende som skjer i norsk fotball for tiden. Molde er ikke en del av det. Fra å være norsk fotballs desidert beste lag har de gått over til å bli en grå kladd. Det sier sitt når det mest … Fortsett å lese «Fra seriemester til grå mus»

Søndag 23. august 15:30 spiller Vålerenga herrer hjemme mot Kjell Inge Røkkes Molde.
Det er mye spennende som skjer i norsk fotball for tiden. Molde er ikke en del av det. Fra å være norsk fotballs desidert beste lag har de gått over til å bli en grå kladd. Det sier sitt når det mest spennende du kan se på Røkkeløkka er utsikten over sjøen.

Laget er bygget opp av penger donert av deres rike onkel Kjell Inge Røkke. Vi skal ikke kaste for mange stein rundt oss når det kommer til rike onkler, men der onkel Trøim stiller krav deler Røkke ut penger som en full sjømann. Det har resultert i at Molde har kunne kjøpe det de ville, mens vi har måttet passet på hvordan vi bruker pengene våre.

Selv om det gjør vondt for oss så er det god læring i budsjettering. Molde gadd ikke møte opp i dette økonomikurset, og hvordan det blir når Røkke en gang i framtida blir lei og trekker ut proppen blir spennende å se.

Her scorer Deshorn Brown mot Rosenborg; gjør han det samme mot Molde?
Her scorer Deshorn Brown mot Rosenborg; gjør han det samme mot Molde?

Tor Ole Skullerud var mannen som skulle ta Molde hakket videre etter Ole Gunnar Solskjær. Det fikk han aldri tid til. Først så fant han ut hvor kjipt og dølt tettstedet Molde egentlig er og sa opp jobben sin – så fikk han sparken etter å ha ført klubben ut av Champions League-kvaliken. Den nye vinen er visstnok en Erling Moe. Han mener at laget spilte til en femmer mot Standard Liege i Europa League-kvaliken, og han mener vel også at Vålerenga skal være grei skuring. Vi tipper Kjetil Wæhler motbeviser det etter noen kvalifiserte taklinger mot Moldes spisser.

Mot RBK møtte Vålerenga et lag som led av kronisk fallesyke. Det blir nok ikke noe annet mot Molde. Her også finnes spillere som til tider har knær av spaghetti og er like ubalanserte som en Billy-bokhylle som ikke er skrudd sammen (hei Høiland!).

Forrige sesongs oppgjør på Ullevaal endte 0-2 til Molde. I år tror vi det ender med motsatt resultat. 2-0 til Vålerenga. Scoringer av Deshorn Brown og Moa. Skal vi tro på trenerteamet så er det en sulten Vålerenga-tropp. De har rett og slett fått problemer med å ta ut de aller beste. Dette er noe vi tolker udelt positivt. Dette tror vi blir gøy.

Så da sees vi på Ullevaal stadion i morgen da? 15:30 begynner kampen, vær der litt før dere.

3 kommentarer til «Fra seriemester til grå mus»

Legg igjen en kommentar