Dagboka 18. august 2015

Vi har sett Iskrigerne tape i Sarpsborg, rekruttlaget tape mot Grorud. Nå super vi dagens fjerde kaffekopp mens vi følger med på de siste nyhetene før overgangsvinduet stenger. Vi ønsker oss skikkelig, skikkelig, skikkelig en ny venstreback. Overgangsvinduet stenger i dag ved midnatt. Hestnes, Heltne Nilsen, Njie, Gunnarsson og Kristiansen er ute mens herrene Lunström, Hallberg, Moa … Fortsett å lese «Dagboka 18. august 2015»

Vi har sett Iskrigerne tape i Sarpsborg, rekruttlaget tape mot Grorud. Nå super vi dagens fjerde kaffekopp mens vi følger med på de siste nyhetene før overgangsvinduet stenger. Vi ønsker oss skikkelig, skikkelig, skikkelig en ny venstreback.

Overgangsvinduet stenger i dag ved midnatt. Hestnes, Heltne Nilsen, Njie, Gunnarsson og Kristiansen er ute mens herrene Lunström, Hallberg, Moa og Burchert er inne. Vi veit vi er lova en ny venstreback. Hvem det er spekuleres det i både på puben, jobben og sosialemedier. Vi følger med på denne saken og du kan trykke f5 på overgangssaken vår i løpet av dagen for å sjekke om det kommer inn en erstatter for Ruben eller om stillingen blir stående vakant. Vi lever uansett i interessante tider.
 

I går spilte hockeygutta treningskamp mot Sparta. Vi tapte kampen på overtid. Egentlig er det katastrofe at vi går fra en 1-3 ledelse til tap 4-3, men det er pre season så vi tar det som det ubetydelige tapet det i grunnen er. Høydepunktet for VPNs del var å endelig se Ylven i kongeblått. Mannen gir 100 % i hver takling. Putta sin første goal gjorde han også. Vi spår at klanen i år kommer til å få en ny stor favoritt. Og før noen sier noe så må vi si en ting: Ylven takler reint!

 

Om ikke det er ille nok å tape mot Sparta så gikk også rekruttlaget vårt på et forsmedelig 2-0 tap mot Grorud. Kong Berre, Stengel og Omarsson stilte fra a-laget.

 

Er du lei av å se klubben du elsker tape så kan du ta turen til Jordalhallen for å se håndballgutta overraske Haslum med å sende dem på hue og rævva ut av NM. Som klansmedlem betaler du bare 50 kroner for moroa, og om gutta leverer så får du ikke mer moro i dag for en 50 lapp.
 

Ellers kan vi dag bivåne den interessante konstellasjonen RBK og LSK rotte seg sammen mot Vålerenga i dagens utgave av Adresseavisa. Ola Bernhus er bøffel, og betydelig mye vakrere enn han andre bøffelen som tjene penger på å skrive om Vålerenga, og har trukket konklusjonen at Rosenborg er bedre enn Vålerenga. Dette fordi de er bedre og har bedre spillere og er nærmere Lillestrøm enn Oslo. Bernhus avslører en total mangel på forståelse av hva som skal til for å bli bedre. Hen lever i en verden der man skal kunne gjøre kvantesprang av typen «det er jo bare å ligge i 3. div og hente inn Tom Lund med aim bot og deretter vinne eliteserien da. Hvor vanskelig kan det være lissom? Neida, Rekdal er sykt LOLZ og har handlet inn shitloads med spillere uten at de er FTW! og han sykt pwned!» Det er tydelig at han ikke forstår at man må ta dette stegvis. Rekdal hentet inn spillere som kunne ta oss til et nytt nivå. Når det nivået er nådd så må spillerne igjen opp på et ytterligere nytt nivå og det gjør man ikke ved kun å utvikle eksisterende, men også ved å bytte spillere som igjen kan ta klubben opp et høyere nivå.

 

Vi noterer oss også at Steinar Nilsen må stille seg i NAV-kø. Han ble droppa som reinskit i solnedgang av TIL i dag. Vi veit ikke om romsaværingene vil komme til å dominere bunnen av tabellen mer suverent med ny reingjeter med lassoen i hånda, men vi skjønner at de håper.

 

Vålerenga i dag

 

Stedet er Jordalhallen. Tidspunktet er klokken 20.00. Prisen er kroner 50. Sporten er håndball. Ellers sitter vi ved dataen og refresher klubbens sider i påvente av nyheter.

En kommentar til «Dagboka 18. august 2015»

Legg igjen en kommentar