Dagboka 17. august

Så er det mandag igjen. Kampen i går er over og vi sitter på kontoret og super på de siste inntrykkene. Det smaker omtrent like godt som den siste slanten i kaffekoppen som har stått på pulten siden fredag. Dagboka er levert, om enn noe motvillig. I går spilte vi mot Rosenborg borte. Var vi på … Fortsett å lese «Dagboka 17. august»

Så er det mandag igjen. Kampen i går er over og vi sitter på kontoret og super på de siste inntrykkene. Det smaker omtrent like godt som den siste slanten i kaffekoppen som har stått på pulten siden fredag. Dagboka er levert, om enn noe motvillig.

I går spilte vi mot Rosenborg borte. Var vi på kampen? Svaret er: NEI! Grunnen er rett og slett kamptidspunktet. Bortekamp i Trondheim klokken 18.00 på en søndag med påfølgende 7 timers biltur tilbake til byen etterpå passer særs dårlig dersom man har jobb man skal passe mandag morgen. Sånn er det med den saken.

Før kampen prøvde RBK ved daglig leder å fyre opp stemninga med å si at deres fans er mye flinkere til å stille både på hjemme- og bortekamper enn supporterne våre. Klanens talsmann, Erling Rostvåg, svarte at han skjønner at bønda trenger å fyre seg opp. Vi trenger bare Vålerenga. Vi kommer på søndag og RBK kan bare fortsette å bable (noe unøyaktig gjengitt)  Vi liker Erling både som fyr og talsmann men her savner vi smashen!  Vi savnet at han smelte til med noe i duren: «Ja…det er mulig vi kommer få nå på søndag. Tidspunktet er rævva! Vi må tross alt være tilbake på jobb i hovedstaden mandagsmorgen. Noen må jo styre dette landet!»

Uansett, gårsdagens store hendelse var kampen mot RBK. Denne kampen kunne gitt oss et ytterst marginalt håp om seriegull. Vi tapte kampen etter horribelt backspill av Simon Larsen. Men æreløsheta startet før.  Det som avgjorde kampen var duell mellom Lundström og Helland. Lundström hadde gult kort fra første omgang og i andre omgang fikk Helland  ett akutt anfall av MS og konstruerte således en situasjon som innebar Lundströms andre gule med påfølgende rødt kort. Dette innrømmet Helland i intervju etter kampen. Dette har egentlig ingen innvirkning på serien som sådan og vi gratulerer både Rosenborg og Helland som seriemestere 2015. Vi gratulerer dem også med rosabloggnorges mest presist nappa øyenbryn 2015.

Skal vi ta med oss noe «positivt» fra denne runden må det være at Lillestrøm tapte mot Stabekk. Dette er negativt for oss med tanke på kampen om sølvmedalja, men bra med tanke på å få spurvepest-reiret ned i første.

Begynner det å kile litt i underlivet med tanken på at det snart er sesongstart for hockeyen så kan du joine Iskrigera når de i dag tar turen til Enfold og Sparta Amfi for sin andre treningskamp. Kampen begynner kl 18.30 og cover chargen er satt til 100 spenn. Om du kombinerer med en tur over grensa for øl, snus og flesk, får du max ut av en ellers så blå mandag.

Vålerenga i dag

I dag tar vi på oss øretelefonene og unngår øyekontakt med skadefro kollegaer. Dog kan man lure på hvem som har størst grunn til å være skadefro: De fordi de holder med et lag som vant over oss eller vi fordi de kommer fra et sted i Norge der genpoolen er betraktelig mer homogenisert enn her i Oschlo by.

En kommentar til «Dagboka 17. august»

Legg igjen en kommentar