Oppdatert! Billettinfo Vålerenga – Lillestrøm

11.174 solgte billetter! 27. juli tar Vålerenga i mot Lillestrøm til kamp på Ullevaal. Det kommer til å bli MYE folk, så det kan være lurt å skaffe seg billett allerede nå. Saken oppdateres, trykk f5! Det forventes store og laaange køer i billettluka på Ullevaal mandag, kjøp din billett nå så slipper du kaoset. Har … Fortsett å lese «Oppdatert! Billettinfo Vålerenga – Lillestrøm»

11.174 solgte billetter! 27. juli tar Vålerenga i mot Lillestrøm til kamp på Ullevaal. Det kommer til å bli MYE folk, så det kan være lurt å skaffe seg billett allerede nå.

Saken oppdateres, trykk f5!

Det forventes store og laaange køer i billettluka på Ullevaal mandag, kjøp din billett nå så slipper du kaoset. Har du tenkt til å kjøpe billetter på stadion må du være tidlig ute (minst 30 minutter før kampstart).

Det er per nå solgt 11.174 billetter til kampen, under 500 av disse er bortebilletter.

Billigste billett voksen 200 kroner, barn 100 kroner.

Kjøp billett her: Vålerenga – Lillestrøm, billettservice

Her er siste status slik det fremkommer på Billettservice:

  • Oddsen nedre: Mye ledig, Vestbredden. Billetter kjøpes i Sjappa.
  • Oddsen øvre: Ikke åpnet
  • Telenor nedre: Mye ledig
  • Telenor øvre: Ikke åpnet
  • Bendit nedre: Mye ledig
  • Bendit øvre: Ikke åpnet
  • VG nedre: Bortefelt! Billetter kjøpes hos Billettservice.
  • VG øvre: Ikke åpnet

Det er også Norway cup denne uken og alle lag som deltar kan få billetter til en hyggelig pris! Kun kroner 750 per lag (maks 15 personer). Billettene gjelder Bendit nedre, og forhåndsbestilles på post@sjappa.net eller i butikken på Fyrstikktorget.

Klassikeren Vålerenga – Lillestrøm spilles mandag 27.juli kl. 19.00 på Ullevaal stadion. Møt opp tidlig å få i tillegg med deg godbiten Vålerenga G16 mot MYSA Colourful Friendship Team/Mathare United på samme bane kl. 17.30. MYSA Colourful Friendship Team/Mathare United fra Nairobi i Kenya har vunnet Norway Cup hele 15 ganger. Kun Pequeninos fra Brasil har flere triumfer.

 Bortesupportere kjøper billett til bortetribunen hos Billettservice.