Dagboka tirsdag 23. juni 2015

God Engamorgen! Der andre velger å være spekulative klikkhorer velger Dagboka å gi deg siste nytt med relevante problemstillinger. Hva er for eksempel vitsen med å sette opp odds for hvilken klubb som får første spiller som står frem som homofil? Spillgalskap Egentlig burde det blitt forbigått i stillhet, men et bettingselskap har satt opp … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 23. juni 2015»

God Engamorgen! Der andre velger å være spekulative klikkhorer velger Dagboka å gi deg siste nytt med relevante problemstillinger. Hva er for eksempel vitsen med å sette opp odds for hvilken klubb som får første spiller som står frem som homofil?

Spillgalskap

Egentlig burde det blitt forbigått i stillhet, men et bettingselskap har satt opp odds og lar deg sette penger på hvilken Tippeligaklubb som blir den første med en åpen, homofil spiller.  Saken kommer etter at VG har satt søkelys på det faktum at åpne homofile er fraværende i toppfotballen.

Kampanjen frontes av Vibeke Skofterud. Vi antar det gir kampanjen en form for legitimitet siden skiløperen selv er lesbisk, men det viser ikke annet enn at Skofterud gjør absolutt alt for penger. Bare det er nok av dem.

På spørsmål fra Aftenposten om hva Vålerenga synes om dette stuntet oppsummerer Stig-Ove Sandnes det slik: – Jeg vet sannelig ikke helt hva jeg skal si. Å sette odds på sånne ting…

Vi er helt enige. Dette er helt Gaustad.

Sandnes følger opp: – Det har ikke vært «normalt» på herresiden. Ting tar tid. Men å sette odds på dette er ikke den rette fremgangsmåten. Jeg spør meg selv; hva er det egentlig vi holder på med? Dette er å sette de homofile i bås. Hvorfor skal man sette odds på noe som er helt normalt?

Psykotiske klikkhorer er vel en god oppsummering av bettingselskapet som burde blitt ilagt forbud mot å operere i Norge ved lov.

Nå blir det gull!

Før sesongen var Kjetil Rekdal klar på at medalje og Europa er sesongmålet mens han foreslo Molde som seriemestere. Nå har pipa fått en annen lyd i samtale med Dagsavisen– Du har spurt før, jeg har svart at målet er medalje og deltakelse i Europa neste sesong. Men, ja, vi kan snakke realistisk om seriegull nå. Det er ett poeng opp til Stabæk på 2. plass, seks opp til serieleder Rosenborg. Vi er med i toppen. Vi kan vinne seriegul.

Men, hva skjedde med Molde?

– Molde er nok ute av gullkampen nå, men er mer enn gode nok til medalje. Rosenborg er fem poeng foran i toppen, og favoritter til seriegull. Jeg tror Stabæk vil henge med hele veien. Viking har mistet et par viktige spillere, mens Strømsgodset kommer farlig bakfra. De har fått opp dampen.

Det er strengt tatt ikke farlig at Strømsgodset kommer bakfra, bare de er litt varsomme. Vårt råd er at de tar seg god tid og bruker mengder med lub, så er det ingen fare for at de kommer foran.

Bytur for bønda

Mandag setter Lillestrøm seg på buss 401, bytter til bane på Helsfyr og går av på Ullevaal. Eller de tar traktor.

Uansett vil det gjøre vondt for dem.

I følge Billettservice er det litt billetter igjen på Telenor og Bendit nedre. Dessuten får deltakere på Norway cup 15 billetter til 750 spenn. Er det ikke vakkert?

17:30, på Ullevaal, spiller også Vålerengas G16 mot MYSA Colourful Friendship Team/Mathare United. Denne kampen bør du faktisk få med deg, noen av spillerne på Vålerengas G16 vil du se igjen i Tippeligaen om noen år.

Kjetil Rekdal er i hvert fall klar for kamp: – Slår vi LSK, klarer de aldri å ta oss igjen denne sesongen. Alle kamper er viktige, men jeg føler at denne er veldig, veldig viktig for oss. Kampene mot LSK er alltid veldig spesielle, det blir herlig stemning på stadion, og topp motiverte spillere. 

Joda, den begynner å bli halvkram.

Vålerenga i dag

Ligg unna klikkhorer, nyt øl og sommer.

 

 

En kommentar til «Dagboka tirsdag 23. juni 2015»

Legg igjen en kommentar