Klar mot Tromsø

Vålerenga og GIF Sundsvall er enige og Robert Lundström blir klar fra 4. august. Det betyr at svensken kan få sin debut mot Tromsø på Ullevaal 7. august. 20. juni signerte Robert Lundström oversangavtale med Vålerenga. Spilleren er bosman noe som betyr at han kunne gå gratis fra GIF Sundsvall 1. januar 2016. Så lenge har … Fortsett å lese «Klar mot Tromsø»

Vålerenga og GIF Sundsvall er enige og Robert Lundström blir klar fra 4. august. Det betyr at svensken kan få sin debut mot Tromsø på Ullevaal 7. august.

20. juni signerte Robert Lundström oversangavtale med Vålerenga. Spilleren er bosman noe som betyr at han kunne gå gratis fra GIF Sundsvall 1. januar 2016. Så lenge har ikke Kjetil Rekdal tid til å vente, så siden mandag har klubbene jobbet frem en avtale som gjør svensken klar for Vålerenga allerede fra august siden svenskeklubben har fått en erstatter på plass.

Lundström er en løpssterk, offensiv back med god pasningsfot på 182 cm med matchvekt på 74 kilo. En passe røslig fyr med andre ord. Han kommer fra jojo-klubben GIF Sundsvall som rykket opp til Allsvenskan etter 2011-sesongen, rykket ned etter 2012-sesongen men klarte å komme seg opp igjen etter 2014-sesongen.

Og Lundström har tatt del i det hele.

Vi prater dermed om en kar som har opplevd både opp- og nedturer, noe som ikke er en ulempe når du skal spille for Vålerenga.

Velkommen til oss, vi ser frem til Robert bytter ut en litt gusten blåfarge med kongeblå drakt.

 

En kommentar til «Klar mot Tromsø»

Legg igjen en kommentar