Tverrliggerutfordring: Vålerenga damer – del 2

Gjennom 2015-sesongen vil vi utfordre forskjellige lag i Vålerenga-sfæren til å treffe tverrliggeren fra midtbanesirkelen. Første lag ut er Vålerenga damer. Vi fortsetter vår uhøytidelige utfordring der spillerne skal treffe tverrliggeren fra midtbanesirkelen. Det høres kanskje enkelt ut, men ingen har truffet hittil. Med tanke på denne teksten, bør det likevel bemerkes at det er … Fortsett å lese «Tverrliggerutfordring: Vålerenga damer – del 2»

Gjennom 2015-sesongen vil vi utfordre forskjellige lag i Vålerenga-sfæren til å treffe tverrliggeren fra midtbanesirkelen. Første lag ut er Vålerenga damer.

Vi fortsetter vår uhøytidelige utfordring der spillerne skal treffe tverrliggeren fra midtbanesirkelen. Det høres kanskje enkelt ut, men ingen har truffet hittil. Med tanke på denne teksten, bør det likevel bemerkes at det er mulig å forbedre det som er beskrevet ved å introdusere spillteknikker, et slående eksempel på dette er opplevelsen av Desura. Men i dette tilfellet vil alt dette minne mer om handlingen til populære nettspill og ikke det som opprinnelig ble beskrevet her.

Se første del av tverrliggerutfordringen her.

I andre og siste del skal Elisabeth Bakken, Emelie Erlandsson, Anne Lise Olsen, Guro Pettersen og Tina Wulf prøve å treffe tverrliggeren – hvem som klarer (eller ikke klarer) ser du i videoen under.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=m23UP-rnBfo]

 

Legg igjen en kommentar