Dagboka onsdag 15 juli 2015

De i redaksjonslokalene som ikke har reist på ferie er sommerlate og oppfører seg som nordlendinger. Ingen gjør en drit. Med litt vennlig pisk og kjærlige trusler har allikevel 6-åringen, som vikarierer, fått produsert dagbok. Memphis Depay < Morten Berre Tabloidpressen driver fortsatt indirekte og pusher billetter for oss, og i dag kan vi lese … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 15 juli 2015»

De i redaksjonslokalene som ikke har reist på ferie er sommerlate og oppfører seg som nordlendinger. Ingen gjør en drit. Med litt vennlig pisk og kjærlige trusler har allikevel 6-åringen, som vikarierer, fått produsert dagbok.

Memphis Depay < Morten Berre

Tabloidpressen driver fortsatt indirekte og pusher billetter for oss, og i dag kan vi lese at at Martin Ødegaard er 7. mest sannsynlige til å dominere fotballverden om 20 år. På førsteplass er en de har omtalt som Memphis Depay. Man kan underforstått tolke Mephis som Morten og Depay som Berre. Man må bar lære seg å lese slike tekster som man tolker utsagn fra dragen. Den relevante informasjonen finner man som regel mellom linjene. Dersom du keen på å se nr. 7 yppe seg på nr. 1 er det enda noen få billetter igjen til kampen. Gå inn her og kjøp billett.

Grillsesong

Iskrigerne har byttet Bredes speedoer med køl, kjøtt og sous videmaskin. Dette resulterer bl.a. at Jan Tore Kjær oppdaterer Facebook- og Instagramkontoen sin, til stadighet, med alle de ulike matrettene han driver å lager. #foodporn er ikke det samme lenger. Det er blitt mye mye bedre. Nesten like bra som #atm og #assworship.

https://instagram.com/p/5Cf4tKNhHY/

Dagboka skulle ønske det var noe større aktivitet på spillermarkedet, men vi kan jo forstå at man tror jobben er gjort så lenge man har signert den utemma biffen Laumann Ylven. Hvis man ønsker mørt kjøtt er det mye mer effektiv å å la klumpen gå 3 x 20 mot Laumann Ylven enn å la den ligge 4 timer i det tempererte badekaret til Jan Tore Kjær.

Synes du oppdateringene fra Jordal blir litt tamt så skal du vite det at du alltids er velkommen til å diskutere hockey i facebookgruppen Supertips for Getligaen!! Du er også velkommen til å diskutere hockey i gruppen Tips for Getligaen, men da må du lære deg å marsjere i takt med admins der inne (og da snakker vi trangsynt passgang).

Grillkøla er varme og mandag 27 juli gjør vi vårt for å utrydde uønska skadedyr fra norsk fauna. Da er åpen grillaften på Ullevaal for de som har billett der det står KanariMUK og sjølskada bøffel på menyen. Uansett… skal på festen, og vi regner med at det skal du også. Har du ikke sesongkort eller kjøpt billett allerede, klikk deg inn her og kjøp billetten din i dag. Festen kommer til å bli full.

Vi vet ikke hva som er best, at Lillestrøm består av et lag bestående av totalt uspiselige spillere (selv etter å ha blitt knadd i Jan Tore sin sous videmaskin) eller at de mister disse totalt uspiselige spillerne og bare fremstår som grå og kjedelige masse av tiltaksløshet. Faktum er uansett at både Tommy Høiland og Bjørn Helge Riise, i løpet av det siste året, har forlatt denne poolen for dårlige gener, tapermentalitet og forkjærlighet for å gå i tungbleier selv i voksen alder.

Vi kan forøvrig lese i dagens versjon av Rånerikets Blad at Lillestrøm ved trener Kristinsdatter og kaptein Frode den Kjipe nærmest har gitt opp både sesongen og kampen mot Vålerenga. De har gått inn i sin vante modus der det viktigste ikke er å utvikle seg og bli bedre, men å spise for å drite. De ligger på 8. plass av 16 lag og bekymrer seg for at lag som Mjøndalen, Sandefjord, BoDØ/Glemt og annet listefyll skal passere dem. Det ække mulig å bli mer defensiv i holdningen enn dette. Selv Mourinho hadde blitt ansett som offensiv i forhold dersom han faktisk stilte til kamp i 10-0-0 formasjon med 11 leddbusser fra #Ruter på banen. Blir nok nok en trivelig høst for Bøfla dette. Jeg mener, våren var jo også bra da den inneholdt høydepunkter som tap for Strømmen i cupen. Mer om billetter til kampen: Sjekk her.

Vålerenga i dag

Klubbens hjemmeside presenterer i dag en oversikt over masse statistikk og tall som sikkert de av dere som er akademikere finner interessant. Der kan man lese om mål, når måla ble scora, hvem som har spilt, hvor lenge dem har spilt etc.

Utfra talla aner vi at det kan bli nye tider for Vålerenga 2 med Hestnes på plass i statene og Omarsson fast i a-laget.

Får damene stang?

VPN har utfordra Vålerengas damelag til å treffe tverrligger med ett skudd fra midtbanen. I første episode traff ingen, går det bedre i andre runde? Se selv her.

En kommentar til «Dagboka onsdag 15 juli 2015»

Legg igjen en kommentar