Dagboka tirsdag 14. juli 2015

Vi har en rolig uke foran oss. Spillerne er sendt på ferie, men allerede søndag er det kamp og det er på høy tid å psyke seg opp til hjemmekampen mot Lillestrøm. Vær også klar over at det fremdeles er et par ledige billetter til oppgjøret mot Real Madrid. Ferien er slutt På grunn av … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 14. juli 2015»

Vi har en rolig uke foran oss. Spillerne er sendt på ferie, men allerede søndag er det kamp og det er på høy tid å psyke seg opp til hjemmekampen mot Lillestrøm. Vær også klar over at det fremdeles er et par ledige billetter til oppgjøret mot Real Madrid.

Ferien er slutt

På grunn av VM har damene hatt ferie helt frem til nå. Ut fra sosiale medier har vi fått med oss at noen på laget har surra rundt på strender mens Tina Wulf tok sykkeltur over fjellet til Molde. Nå er det derimot slutt på all mulig latmannsliv. Toppserien starter opp igjen til helga, og for Vålerengas del betyr det møte mot Medkila i Vallhall på søndag.

Medkila, det er et sånt lag vi alltid må søke opp for å finne ut hvor i landet de holder til, og i følge Wikipedia er dette laget fra Harstad. Ellers er det å bemerke at Medkila er bånn i bøtta, de ligger absolutt sist i Toppserien med stusselige 4 poeng. Vi veit mange på Vålerenga er opptatt av distriktspolitikk og rettferdig fordeling, det bør allikevel ikke være noen grunn til å gi fra seg poeng. Medkila har selv valgt å være fra Harstad, og det ansvaret får de bære selv.

Kampen starter på det bedagelige tidspunktet 16:00, så dette oppgjøret får du lett med deg.

https://instagram.com/p/3t_hiMiEE2/

 

Tramp på en fugl

Vi kjenner det begynner å rykke litt i trampefoten. Joda, det er et par uker til kampen mot bønda i nord, allikevel er det ikke fritt for at det rykker litt. Siden det er Norwaycup den uka får fotballag superfett tilbud, hele gjengen for 750 spenn! For en deilig måte å tilbringe tid sammen med kompiser og venninner mens man er i Oslo.

https://instagram.com/p/2Jw1i6tH5u/

Billetter til Real Madrid

Om du vil få med deg Vålerengas lek med Real Madrid har ikke toget gått riktig ennå . Det finnes spredte billetter tilgjengelig rundt om kring på stadion. Gled noen du er glad i, ta de med til Madrid. På Ullevaal.

Vålerenga i dag

Det er daffe tider, men Espen sitter på Bohemen og ser Tour de France, Mona tapper øl på Vertshuset og damelaget trener på Valle 17:00.  Litt å ta seg til for noen og enhver.

 

En kommentar til «Dagboka tirsdag 14. juli 2015»

Legg igjen en kommentar