Dagboka fredag 10. juli 2015

En dagbok som handler mest om Sandefjord kan umulig dreie seg om fotball Vita Pro på dopinglista? Toppidretten er så stappfull av dop at det er på tide at hverdags-atleter tar ansvar og drar sin del av lasset. Betyr det at Vålerenga Trolls står  for landets neste dopingskandale? Gjengen har i hvert fall solgt seg og stiller som posterboys … Fortsett å lese «Dagboka fredag 10. juli 2015»

En dagbok som handler mest om Sandefjord kan umulig dreie seg om fotball

Vita Pro på dopinglista?
Toppidretten er så stappfull av dop at det er på tide at hverdags-atleter tar ansvar og drar sin del av lasset. Betyr det at Vålerenga Trolls står  for landets neste dopingskandale? Gjengen har i hvert fall solgt seg og stiller som posterboys for kosttilskuddet som får stadig flere til å si at det funker for dem bare de får penger nok. Reklamefilmen som herjer sommerens flatskjermer avslører en voldsom prestasjons-fremmende effekt for dem som bruker preparatet. Om det ikke er lureri er det sikkert dop. Ikke veit vi.

Sandefjord i media
Dagen før blåhvalene strander innerst i Oslofjorden registrer vi at media ikke er spesielt interessert. Det eneste vi har funnet om Sandefjord er at helsesjefen der beklager og lover å se på rutiner. Den lille byen har nemlig ikke plass til feite folk og kommunen sender derfor brev i hytt og pine til pårørende til barn de frykter kan gå på en smell og heller bør gå på slankekur fort som faen. Det er VG i går som velter seg i urimelig overvektsnytt, men avisa sladder og prøver å dekke over hvilken jævla kommune det dreier seg om. At det er sløve, sommersøvnige Sandefjord dumhetene kommer fra, leser vi i et åpent brev på Face.

Jepp, det kommer mye dumt fra Sandefjord. Eller kanskje ikke. Supporterbussen kjører ikke om det er mindre enn 25 påmeldte. Om uhellet er ute og bussen likevel kommer seg til Ullevål, har vi lite å frykte fra tribunen. Kanskje noe å le av, men at vi blir sunget ut er tvilsomt. På hjemmesida til Blåhvalane fant vi et eksempel på sang (melodi:  Si meg hvorfor er jeg så forbanna) :

Se på flagget, det er blått som havet.
Alt hva jeg eier, det er blått som det.
Det er fordi jeg elsker alt det blåe,
Og fordi en blåhval er min venn.

På banen har vi som vanlig innkassert tre forhåndspoeng og sånt går ofte på rævva. Vi minner nok en gang om at Vålerenga spiller på hjemmebane. Vi er ute å kjøre om ikke Omarsson skjærer som varm kniv gjennom harskt sandefjordsmør tidlig i kampen. B-gjengen fra Sandefjord driter i regler og stilkarakterer, taktikken er klar skal vi tro sangfuglene fra Vestfold:

Sandefjord Fotball, Sandefjord Fotball.
Hei, hei, hei. Du er grei.
Gå på fra midten, dra til deg dritten.
Gult eller rødt kort spiller ingen rolle.
Her kommer gutta som kan ”Golle”
Yeeeaa.

Baywatch i Hvalbukta Faksimile: VG 8.7.2015
Baywatch i Hvalbukta  (Faksimile: VG 8.7.2015)

Om supporterbussen ikke går, skal de fem blåhvalene i VG nedre likevel vite at de på ingen måte står aleine i kampen mot overmakten. Neida. Med på laget er Pamela Anderson og snart også Vladimir Putin.

Ja, vi veit det er på kanten, men nærmere VIF/Sandefjord-relaterte nyheter enn denne saken i VG onsdag kommer vi altså ikke.

 

Vålerenga i dag
Klokka halv fire i går var det 2300 billetter igjen til Real Madrid-kampen. Mandag er det sikkert for seint. Kjøp billett i dag!

2 kommentarer til «Dagboka fredag 10. juli 2015»

Legg igjen en kommentar