Se Kjelsås – Vålerenga 2 direkte her

I samarbeid med KWR og Christian Haksø streamer i dagens rekruttkamp direkte. You need a browser that can handle Iframes to be able to view this page. Kampen starter klokka 18.00 og sendinga starter cirka 10 minutter før det. Christian Haksø streamer kampen mellom Vålerenga 2 og Kjelsås fra Grefsen stadion direkte. Kampen kommenteres av … Fortsett å lese «Se Kjelsås – Vålerenga 2 direkte her»

I samarbeid med KWR og Christian Haksø streamer i dagens rekruttkamp direkte.

Kampen starter klokka 18.00 og sendinga starter cirka 10 minutter før det.

Christian Haksø streamer kampen mellom Vålerenga 2 og Kjelsås fra Grefsen stadion direkte. Kampen kommenteres av Klanens webradio.

Vålerenga stiller nesten rent juniorlag mot Kjelsås, som innehar 2. plassen i avdeling 4 med 26 poeng. Kun Moussa Njie og Mattias Totland fra A-laget er med i troppen til Vålerenga 2, som ligger på 6. plass med 18 poeng etter elleve spilte kamper.

18-mannstroppen:
Kristoffer August Sundquist Klaesson, Madhusan Sandrakumar, Christian Dahle Borchgrevink, Mats A. Pettersen, Sander Pettersen, Mats Vågan, Marius Koss, Simen Hestnes, Rino Falk Larsen, Mattias Hamilton Totland, Lars Olden Larsen, Mortadha Alkanany, Tega George, Jonathan Elias Serrano, Moussa Njie, Niklas Fernando Castro, Zie David Yacouba, Henrik Udahl.

Legg igjen en kommentar