Dagboka onsdag 8. juli 2015

Tre dager til nye tre poeng. Har du hørt den før? Stille før stormen. Det var i gamle dager, det. Den gang Ballklubbens knokkelknusere Torbjørn Svenssen og Yngve Karlsen herja i fotball-Norge med fem-toms spikerknotter og resten av Sandefjords befolkning trossa The Roaring Forties og fanga hval i Sørishavet. Nå til dags drar de ynkelige restene av … Fortsett å lese «Dagboka onsdag 8. juli 2015»

Tre dager til nye tre poeng. Har du hørt den før?

Stille før stormen. Det var i gamle dager, det. Den gang Ballklubbens knokkelknusere Torbjørn Svenssen og Yngve Karlsen herja i fotball-Norge med fem-toms spikerknotter og resten av Sandefjords befolkning trossa The Roaring Forties og fanga hval i Sørishavet.

Nå til dags drar de ynkelige restene av hvalfangere nordover i flau jentebris inn Oslofjorden. Strandhogg i Pipervika og T-bane til nye nederlag ved Vestbredden.

Blåhval, blåhval bukken min, tenk på vesle Lars Bohin.
Enga med sitt lumske spel, skal deg taka laurdagskveld.


Innerst inne har vi innkassert tre poeng tre dager på forhånd. Det gjorde vi mot Bodø og Ålesund også. På sett og vis ber vi om ny ydmykelse, og sjansene for at den hjemsøker oss igjen er absolutt tilstede om Reka gjør alvor av trusselen om å la Elias Omarsson slite benk ved avspark.

Matchvinner Fredrikson i buret lover å betale neste avdrag på gjelda fra XXX.
Kan dette gå galt?

Ja.

Men vi tror det ikke. Vi tror i det hele tatt ikke på dem som tror ustabile Vålerenga melder seg ut av medaljekampen i høst.

VG har fotballsynsere med lønn. Etter halvspilt serie erklærer VG-sporten  at Tippeligaen allerede er avgjort. Snevert spør du oss, selv om heller ikke vi blir spesielt overraska om RBK tar gull for en gangs skyld. Men å avfeie Vålerenga og kjøre Molde opp som en slags dark horse og sølvvinner betyr ikke annet enn at VG har for mange ufaglærte synsere på lønningslista si.

Høsten blir usedvanlig spennende, både i medaljekamp og bånnstrid. Selv hele Norges RBK skal ikke føle seg helt trygge før den feite dama synger, selv om det dessverre ser ut til at hun reiser seg på Store Stå og synger hei og hei og hå.

I spillet om Europas fotballmillioner er selv den forhatte fjerdeplassen verdifull. Så åssen VG klarer å erklære Game Over, er en gåte for oss.

Vålerenga i dag
Klanen.no har skjønt det. Der leser du hvorfor du skal reise til Furuset gang på gang på gang i høst

 

En kommentar til «Dagboka onsdag 8. juli 2015»

Legg igjen en kommentar