Dagboka tirsdag 7. juli 2015

Dumheter og håre bud er temaet dagen etter at andrelaget krabba opp til sjetteplass i Oddsen-ligaen Dumt Telemarksavisa  melder at Odds målvakt Sondre Rossbach tar på seg ansvaret for Vålerengas 1-2-scoring i nærmeste hjørne fire minutter før slutt. VPN er ikke helt enig. Ansvaret ligger først og fremst på Islands langhårete svar på Justin Bieber … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 7. juli 2015»

Dumheter og håre bud er temaet dagen etter at andrelaget krabba opp til sjetteplass i Oddsen-ligaen

Dumt
Telemarksavisa  melder at Odds målvakt Sondre Rossbach tar på seg ansvaret for Vålerengas 1-2-scoring i nærmeste hjørne fire minutter før slutt. VPN er ikke helt enig. Ansvaret ligger først og fremst på Islands langhårete svar på Justin Bieber , Elías Már Omarsson.

Dummere
VIF-helten ikke garantert startplass! – Det er slettes ikke sikkert han starter mot Sandefjord, sies det at Kjetil Rekdal sa til VG-sporten etter Odd-kampen. Enten er det en misforståelde eller så er det det dummeste vi har hørt om laget i vårt hjerte i det siste (og det er jo ikke helt lite). Skjerp deg, Reka!

Dummest
Daniel Fredheim Holm fikk to måneder, det kunne vært verre, men uansett er det jævlig synd å unnvære vår beste spiller i kampene mot Sandefjord-Lillestrøm-Stabæk-Tromsø-Rosenborg-Molde-Aalesund. Går det som legene spår får vi se ham mot Viking i midten av september, for Aalesund-kampen kommer nok litt for tidlig. For spesielt interesserte nevner vi det ikke er leddbåndet hans som har skylda for at han heller ikke får med seg kvartfinalen midt i august.

Tomme løfter
Fotballsjefene som styrer med kampoppsettet viser nok en gang at løftene om å ta hensyn til bortefølgene når kampene settes opp, er tomme ord. Vålerenga stiller med tippeligaens klart største bortesupportergjeng, men får nok en gang en fredagskamp i fleisen. Vi ville helst reist til Trondheim en lørdag, men det ble søndag. Ålesund-tur på fredag er helt på trynet. Oppdatert liste over Vålerenga-kampene her 

Andrelaget
Morten Berre åpna ballet mot Ullern i Vallhall i går etter 8 minutter og ble bytta ut med Daniel Braaten ved pause. Innbytter Mortada Alkanany putta på til 2-0 fire minutter før slutt. VIF2 på 6.plass med 18 poeng og en kamp mindre spilt enn de andre lagene bortsett fra Tromsdalen. Les litt mer på vif-fotball.no

Langt hår
Reka vil ikke at spillerne har fokus på hårstrikker og sånt i følge TV2s sportssending i går kveld. Elías Omarsson måtte møte saksa før han fikk innpass på laget mot Odd. Litt sekstiåtte dette: … sparket ham fra jobben, sa at han kunne ikke se ut sånn … foruten penger drev han dank med stadig lenger langt hår

En kommentar til «Dagboka tirsdag 7. juli 2015»

Legg igjen en kommentar