Dagboka mandag 06. juli 2015

Dagboka har mye fotball. Noe bekymring om hockey. Og en takk til damefotballen. Heia agurkene! Årets siste sommerdag (om man skal tro pessimistene) endte med seier og tre poeng borte mot Skiens hvite riddere. En del av dere savna nok den vanlige «før kamp»-artikkelen vår. Vi skal være helt ærlige. Vi glemte det. Det er … Fortsett å lese «Dagboka mandag 06. juli 2015»

Dagboka har mye fotball. Noe bekymring om hockey. Og en takk til damefotballen. Heia agurkene!

Årets siste sommerdag (om man skal tro pessimistene) endte med seier og tre poeng borte mot Skiens hvite riddere. En del av dere savna nok den vanlige «før kamp»-artikkelen vår. Vi skal være helt ærlige. Vi glemte det. Det er egentlig ikke så forbanna rart heller. Vi spilte mot Odd. Et lag vi omtalte på følgende vis da vi tippet tabellen:

Det er ikke så mye du kan si om Odds BK, men når det er noe du vil si så er det som oftest negativt. Odd er en klubb som skylder så mye sjarme at om den hadde vært med på Luksusfellen så ville de ikke visst hva de skulle gjøre.

Sorry Odd, vi glemte dere!

Islendingens aften

De som ikke hadde glemt Odd, og kampen i Skien, var Vålerengas fotballspillere. Der de tydeligvis hadde mista alt og glemt alt og ikke var tilstede i det hele tatt mot Glimt så var de i aller høyeste grad tilstede i Skien. Han som var aller mest til stede var Elias Mar Omarsson.

Omarsson i kampen mot Lokomotiv Oslo
Omarsson i kampen mot Lokomotiv Oslo

Islendingen Omarsson scora begge av Vålerengas mål, sikra seier og gjorde sånn at vi et stakket sekund glemte at Daniel Fredheim Holm er langtidsskada. Han fikk sjansen til å spille seg inn i troppen servert på sølvfat, og vi tror ikke han leverer fra seg dette upussa. Nå gleder vi oss bare til fortsettelsen.

Vålerenga er viktig for folk

Det som er gøy med Vålerenga er at det er veldig mange som har meninger om klubben. MortenP i Dagbladet er en av dem som elsker å ha en mening. Vi tror han er Vålerenga-supporter, men han tør ikke fronte det. En av grunnene til det er at han elsker å enten skrive om Vålerenga, eller dytte klubben inn i det han skriver. Hadde han skrevet en oppskrift på en herlig sommersalat hadde han nok klart å skrive noen linjer om Vålerenga der også.

Uansett! Han skriver en hel kommentar om Odd – Vålerenga. Mye om hvor god Omarsson er, men også om hvordan Rekdal har sett seg ut de to svake leddene i forsvaret. Ruben Kristiansen og Sivert Heltne Nilsen er singla ut, og MortenP mener å vite at de er på vei ut. Denne dagbokisten liker begge to og ville blitt litt trist om de forlot klubben.

MortenP nevner også midtukekampen Rekdal spilte mot Trøim i London. Her skal I har fått beskjed om at det er penger i pungen, bare spilleren er god og riktig. Interessant.

(En annen grunn til at han skriver mye om Vålerenga kan selvfølgelig være fordi han er lat og ikke gidder forlate Østlandet, men det er en annen sak.)

Heia damefotballen!

VM i Canada er akkurat fullført. Norge nådde dessverre ikke helt opp, og må til og med spille kvalik for å komme til OL. Dagboka syns uansett deltagelsen fortjener en kjempeapplaus, og vi håper at flere har fått øya opp for damefotball.

At VM er over betyr også at Toppserien sparkes igang om ikke så altfor lenge. DET gleder vi oss til. Første hjemmekamp for damelaget er 19. juli mot Medkila.

Hvor er dere – hockeyspillere?

Det er ikke lenge til første istrening og Vålerenga har ikke akkurat mange hockeyspillere tilgjengelig. Er det ingen som vil spille for klubben lenger?

Vålerenga i dag

Vålerenga 2 mot Ullern i Vallhall. Der får du ikke se Elias Mar Omarsson, men det kan tenkes du ser Morten Berre. Og han er jo en attraksjon i seg selv! Vi syns du skal ta turen til Vallhall 19:00. Om regnværet forhindrer deg i å komme så vil det bli en stream etter hvert. Denne kan også bli en attraksjon. Hvorfor? Det må du nesten se for å vite.

En kommentar til «Dagboka mandag 06. juli 2015»

Legg igjen en kommentar