Vålerenga møter Real Madrid!

Vålerenga tar i mot Real Madrid til kamp i sommer. Her finner du all informasjonen du trenger. Søndag 9. august kommer Real Madrid til Ullevaal stadion. Kampstart blir 15.00. Prisene blir nok stive til kampen, men ved utsolgt så vil det gi en god dose cash i kassa til klubben. Real Madrid skal, som klubbene … Fortsett å lese «Vålerenga møter Real Madrid!»

Vålerenga tar i mot Real Madrid til kamp i sommer. Her finner du all informasjonen du trenger.

Søndag 9. august kommer Real Madrid til Ullevaal stadion. Kampstart blir 15.00.

Prisene blir nok stive til kampen, men ved utsolgt så vil det gi en god dose cash i kassa til klubben. Real Madrid skal, som klubbene vi har hatt til show-kamper tidligere, ha godt betalt. Uansett vil dette være en strålende anledning for Vålerenga til å fylle opp en slunken klubbkasse. I følge VG så har Vålerenga betalt Real Madrid 12 millioner for kampen, i tillegg kommer kostnader for  en rekke utgifter som opphold, baneleie og andre arrangementsutgifter for VIF. Mest sannsynlig betyr det at Vålerenga må selge 20.000 billetter til kampen for å gå i pluss.

Billettpriser:
Langside fra kr 895,- + billettgebyr
Kortside fra kr 495,- + billettgebyr
Billettsalget til kampen skal starte 30. juni på billettservice.no og vif-fotball.no.

Det vil bli lukket salg for sesongkortinnehavere/medlemmer av klanen mandag 29.juni kl 10:00-18:00 i Sjappa. Sesongkortinnehavere med mailadresse registrert vil få tilsendt link, andre må handle i Sjappa. Får du ikke mail, kan du sende en forespørsel til post@sjappa.net .

TV2 skal allerede ha kjøpt TV-rettighetene til kampen.

Vålerenga har fra før flyttet sin kamp mot Tromsø fra søndag 9. august til fredag 7. august. Etter det er det ikke ny kamp før søndag 16. august når vi møter Rosenborg på Lerkendal (sannsynlig TV-kamp 19.00). Med andre ord vil ikke dette kræsje med Vålerenga sine vanlige kamper.

Dette vil være spanjolene sin siste treningskamp før sesongen i Spania starter 15. august. Dermed vil det mest sannsynlig bety at Real Madrid vil ønske å matche alle sine stjerner i denne kampen.

Før Real Madrid kommer til Ullevaal så skal de spille Audi Cup i Munchen. Her spiller de første kamp mot Tottenham, før de vil møte enten Bayern Munchen eller Milan til kamp dagen etter. Oppkjøringskampene til Real Madid starter i Australia hvor de skal møte Roma og Manchester city. Deretter går turen videre til Kina hvor de spiller mot Inter Milan og AC Milan.

Madrid-klubben har tidligere i juni byttet ut Carlo Ancelotti med Rafa Benitez i manager-stolen. Av spillere så har de allerede hentet brasilianske Danilo, mens en overgang for Manchester United sin spanske keeper David de Gea også ser ut til å være i boks ganske snart. Ryktene har også gått om at Real Madrid vil prøve å hente Sergio Aguero fra Manchester City, men foreløpig har det blitt med ryktene. Videre er det forventet at Casillas og Benzema forlater klubben i sommer, muligens vil også Sergio Ramos gå motsatt vei av nevnte de Gea.

Dermed er alt igjen klart for at Grindheim kan ønske Martin Ødegaard velkommen til Ullevaal stadion!

Hva syns du om at Vålerenga møter Real Madrid? Fortell oss i kommentarfeltet under saken.

21 kommentarer til «Vålerenga møter Real Madrid!»

Legg igjen en kommentar