Dagboka tirsdag 23. juni 2015

Det er endelig hjemmekamp denne helga og vi ser litt på hedersgjestene som kommer på besøk denne sesongen. Det er ikke mange dagene igjen til kamp mot Bodø/Glimt. Laget som ligger plassert godt under streken og er på god vei ned i 1. divisjon igjen. Allerede har de startet å miste spillere, Vieux Yakha Sané … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 23. juni 2015»

Det er endelig hjemmekamp denne helga og vi ser litt på hedersgjestene som kommer på besøk denne sesongen.

Det er ikke mange dagene igjen til kamp mot Bodø/Glimt. Laget som ligger plassert godt under streken og er på god vei ned i 1. divisjon igjen. Allerede har de startet å miste spillere, Vieux Yakha Sané er klar for Rosenborg og Papa Alioune Ndiaye er forventa å forsvinne i sommer.

Dette er en kamp vi skal vinne! Men vi vet bedre enn å la det bli til tilfeldighetene. Her skal det jobbes og kjempes i 90. minutter, så vinner vi tilslutt.

Mer om Bodø-kampen kommer vi til utover i uka, men herregud å deilig det endelig skal bli med hjemmekamp igjen!

Real Madrid                                                                          

Så er det altså sånn at vi skal ha en showkamp 9. august. Vi skriver ikke for mye om den her i dagboka, vi har nemlig samla all infoen i en egen sak.

Les også: Vålerenga møter Real Madrid!

Rundens hedersgjester

En fin gest og tradisjon har blitt startet i år hvor vi får besøk av to gamle Vålerenga-spillere til hver kamp. Under kampen mot RBK var det Helge «Bonden» Sørlie og Aril Mathisen som var på besøk.

Men vi må få spørre om en ting! Hvorfor i alle verdens land og riker tar dere ikke med gutta bort til Klanen? Lydanlegget på Ullevaal er såpass dårlig at det er umulig å høre noe og dermed blir responsen også deretter. Ta dem med bort til supporterne slik at vi kan gi dem en skikkelig hyllest!

Bislett eller Ullevaal – hva mener du?

[poll id=»14″]

Overgangsnytt

Overgangsvinduet er straks åpent og vi kan jo håpe på forsterkninger. Vi kommer tilbake med mer!

Damene prøver seg på tverliggern!

Ja, du lurer nå? Da kan du finne ut mer her: Tverrliggerutfordring: Vålerenga damer – del 1.

Legg igjen en kommentar