Ullevaal eller Bislett? Si din mening!

I VPN sin uhøytidelige avstemning kan du si din mening om hvor du ønsker at Vålerenga skal spille hjemmekamper neste sesong, Ullevaal eller Bislett? [poll id=»14″] Vålerenga har etter det ble innført landsomfatende serie i 1937 spilt sine hjemmekamper på Bislett, Ullevaal, Jordal, Frogner, Voldsløkka og Dæhlenengen. Flest sesonger, 46, har blitt spilt på Bislett … Fortsett å lese «Ullevaal eller Bislett? Si din mening!»

I VPN sin uhøytidelige avstemning kan du si din mening om hvor du ønsker at Vålerenga skal spille hjemmekamper neste sesong, Ullevaal eller Bislett?

[poll id=»14″]

Vålerenga har etter det ble innført landsomfatende serie i 1937 spilt sine hjemmekamper på Bislett, Ullevaal, Jordal, Frogner, Voldsløkka og Dæhlenengen. Flest sesonger, 46, har blitt spilt på Bislett Stadion, mens Ullevaal Stadion kommer opp med 24 sesonger.

Fra midten av 2017 sesongen står forhåpentligvis Vålerenga sitt nye stadionanlegg klart på Valle. Det betyr at vi nå skal finne en hjemmebane for 1,5 sesong.

Hvorfor mener du at Vålerenga skal gjøre som du vil? Si din mening i kommentarfeltet under!

Legg igjen en kommentar