Tverrliggerutfordring: Vålerenga damer – del 1

Gjennom 2015-sesongen vil vi utfordre forskjellige lag i Vålerenga-sfæren til å treffe tverrliggeren fra midtbanesirkelen. Første lag ut er Vålerenga damer. For å forklare litt. Dette er vår lille opptakt til det vi håper blir en årlig begivenhet – Vålerenga-mesterskapet. Vi er dog store på det og vil inkludere damene også. Derfor får de lov … Fortsett å lese «Tverrliggerutfordring: Vålerenga damer – del 1»

Gjennom 2015-sesongen vil vi utfordre forskjellige lag i Vålerenga-sfæren til å treffe tverrliggeren fra midtbanesirkelen. Første lag ut er Vålerenga damer.

For å forklare litt. Dette er vår lille opptakt til det vi håper blir en årlig begivenhet – Vålerenga-mesterskapet. Vi er dog store på det og vil inkludere damene også. Derfor får de lov til å starte det vi håper blir årets vakreste eventyr.

Utfordringa spillerne får er enkel nok: Treff tverrligeren fra midtbanen. Det høres enkelt ut, men teori og praksis kan fort være forskjellig. Her ser du Ingrid Søndenå, Mina Kjørum, Johanne Fridenlund, Ina Skaug, Daniela Schwarz og Maren Hauge prøve seg.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=bK3WUPM-5rg]