Dagboka mandag 15. juni 2015

I dag handler dagboka om det vi ikke fikk, og i ettertid er ganske glad for at vi slapp. Også skal vi oppdatere oss selv på helgens begivenheter, samt tenke litt på fotballens tilskuertall og TV 2 og hockeyens samarbeid. På fredag var det en ekstremt dårlig fotballkamp. Den ble spilt mellom Norge og Aserbajdsjan, … Fortsett å lese «Dagboka mandag 15. juni 2015»

I dag handler dagboka om det vi ikke fikk, og i ettertid er ganske glad for at vi slapp. Også skal vi oppdatere oss selv på helgens begivenheter, samt tenke litt på fotballens tilskuertall og TV 2 og hockeyens samarbeid.

På fredag var det en ekstremt dårlig fotballkamp. Den ble spilt mellom Norge og Aserbajdsjan, og var strengt talt et bevis på hvorfor vi er glad for å ha Kjetil Rekdal som Vålerenga-trener. Per Mathias Høgmo framstod etter kampen som en svak leder, en som ikke vil innse sine egne begrensninger og en som ikke visste helt hva han dreiv med. Når du tar ut et lag som helt tydelig ikke fungerer, og sier etter kampen at du ville gjort det samme på nytt er du enten dum eller inkompetent. At det på samme tid blir pakka inn i vås gjør det ikke bedre.

Derfor er dagboka veldig, veldig glad for å ha en Vålerenga-trener som snakker et språk folk forstår. Han er også stor nok til å innse at han har tatt ut feil lag. Det er dette som gjør at vi blir litt bekymra for framtida når NFF en eller annen gang skal ha ny landslagstrener. Med mindre Ole Gunnar Solskjær fortsatt er uten jobb, da har vi ingenting å frykte.

Tilskuertall som peker oppover

For andre året på rad kan det se ut til at tilskuertallene peker oppover. Det melder 100% Fotball. Artikkelen viser at RBK fortsatt er laget som har flest på tribunen, men Vålerenga kommer som en god nummer to. I fjor hadde klubben 9 755 personer i snitt innenfor dørene. Hittil i sesongen har hele 11 908 tatt turen til Ullevaal stadion. Det er noe vi liker! Fortsetter vi den gode trenden med å vinne kamper og ligge høyt på tabellen kan det bli godt besøkt på Ullevaal.

TV 2 hjelper hockeyklubbene

Get-ligaen har en gjeng med fattige klubber, men en rik rettighetshaver som vil ha gode bilder og spennende hockey. TV 2 prøver stadig vekk å ta grep for å hjelpe klubbene, og det nye nå er at de skal ta regninga for målkameraer til alle klubbene i Get-ligaen. Det er ikke ofte vi gir skryt til TV 2, men nå har de faktisk fortjent det. Forhåpentligvis slipper vi mål som ikke er mål og mål som faktisk er mål.

Hvordan videodømminga praktisk skal løses er ennå ikke avgjort. Tipper vi rett så blir det vel fort noe kaos med dette også, akkurat som alt annet i norsk hockey. Moro er det uansett! Videodømming til folket!

Vålerenga 2 og juniorlaget

Både Vålerenga 2 og juniorlaget var i ilden denne helgen. Vålerenga 2 klarte 0-0 mot Mjølner i Narvik, mens juniorlaget slo Strømmen 4-2.

Vålerenga i dag

Absolutt ingenting som skjer i dag. Det betyr at vi varmer opp mot neste helgs oppgjør mot Molde, og venter på at Toppserien skal komme igang igjen. Vi gleder oss!

 

Legg igjen en kommentar