Se Vålerenga 2 – KFUM direkte her!

Vålerenga 2 tar mandag kveld i mot den ubeseirede serielederen til match i Vallhall. Følg kampen her! Vålerenga – KFUM 1-3 (1-0)  Mål: Vålerenga: Hestnes (35. min). KFUM: Dymbe (59. min), Aase (61. min), Valøy (79. min). Vålerengas tropp: Adrian Jonuzi Møller, Kristoffer Klaesson, Madhusan Sandrakumar, Sander Pettersen, Markus Nakkim, Mats Vågan, Mats Andersen, Svein Marius … Fortsett å lese «Se Vålerenga 2 – KFUM direkte her!»

Vålerenga 2 tar mandag kveld i mot den ubeseirede serielederen til match i Vallhall. Følg kampen her!

Vålerenga – KFUM 1-3 (1-0) 
Mål:
Vålerenga: Hestnes (35. min).
KFUM: Dymbe (59. min), Aase (61. min), Valøy (79. min).

Vålerengas tropp: Adrian Jonuzi Møller, Kristoffer Klaesson, Madhusan Sandrakumar, Sander Pettersen, Markus Nakkim, Mats Vågan, Mats Andersen, Svein Marius Koss, Sander Berge, Simen Hestnes, Rino Falk Larsen, Lars Olden Larsen, Mortadha Alkanany, Aron Dønnum, Tega George, Jonathan Serrano, Henrik Udahl, David Coulibaly

Guttorm Lende i KFUM streamer kampen i dag. Kampstart kl 19. Det er Det er Rune Julsvik i Klanens webradio og Frank Ove Hansen som kommenterer.

Legg igjen en kommentar