Dagboka mandag 08. juni 2015

Ullevaal-fest, homo-utvisning og regnbueflagg. Også er det en som ikke får lov til å leke styrerepresentant i Norges Idrettsforbund. Dette er hva dagboka vil snakke om i dag. Det var invitert til fest på Ullevaal lørdag. Dessverre klarte ikke Vålerenga å møte opp før det hadde gått 60 minutter. Rosenborg og deres Tom Harald Hagen … Fortsett å lese «Dagboka mandag 08. juni 2015»

Ullevaal-fest, homo-utvisning og regnbueflagg. Også er det en som ikke får lov til å leke styrerepresentant i Norges Idrettsforbund. Dette er hva dagboka vil snakke om i dag.

Det var invitert til fest på Ullevaal lørdag. Dessverre klarte ikke Vålerenga å møte opp før det hadde gått 60 minutter. Rosenborg og deres Tom Harald Hagen var rett og slett for gode for oss.

Publikum møtte uansett opp. Rett over 20.000 tilskuere gjør seg økonomisk. Vi håper mange nok fikk en såpass god opplevelse at de har lyst til å komme tilbake neste hjemmekamp (Glimt 28. juni, 20:00).

Neste runde er uansett bortekamp mot Molde. Skulleruds gutter er bak oss på tabellen, og tapte sist mot Tromsø – et lag vi slo. Vi burde derfor ta tre poeng på Røkkeløkka.

Men først er det landslagsdvale.

Nei til homohets

En ting er å bruke regnbueflagget som cornerflagg. Det er en flott gest, og viser samfunnsengasjement. En annen ting er å vise ut en spiller som bruker «homo» som skjellsord.

Akkurat det skjedde i kampen mellom Bærum og Sandnes Ulf i Obosligaen.Vi syns det er dritbra. Det er en modig avgjørelse av dommeren, og en veldig riktig avgjørelse. Unnskyldninga fra Bærum-spilleren som ble utvist er bare platt og døll. «Det er så mye som blir sagt» og «jeg brukte ikke ‘jævla'» viser ikke akkurat innsikt.

Hallén får ikke lov til å styre

Idrettsnorge er et stort politisk lappeteppe. Det gjelder, som alle andre steder, å karre til seg mest mulig makt. Nå ser det ut til at de andre idrettene ikke lenger er veldig gira på å ha sjefen for fotball-Norge drive med styre og stell i hele idretten. Et slag for Hallén, men kanskje også et tegn på at grasrota ikke vil ha noen som gir støtte til korrupte forbundsledere.

Uansett kan det gjøre samarbeidsklimaet mellom forbundene bli dårligere. NFF er Norges største forbund, og det kan være greit at de er representert i styret. Her kan det fort bli spennende å se hva som utvikler seg.

Vålerenga i dag

VIF2 spiller mot Kåffa i Vallhall 19:00. Kan du ikke se kampen i Vallhall så kommer det en stream her etterhvert.

 

Legg igjen en kommentar