Dagboka tirsdag 9. juni 2015

I dag blir det litt om fotball-VM, litt om sykkel, litt om Oddsenligaen og litt om hockey. Vi innrømmer det: vi aner ikke hva vi holder på med. Fotball-VM I går spilte Sveits mot Japan i det pågående mesterskapet i Canada. Det endte med tap for Sveits, 1-0. Hvorfor nevner vi det? Jo, Vålerengas Daniela … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 9. juni 2015»

I dag blir det litt om fotball-VM, litt om sykkel, litt om Oddsenligaen og litt om hockey. Vi innrømmer det: vi aner ikke hva vi holder på med.

Fotball-VM

I går spilte Sveits mot Japan i det pågående mesterskapet i Canada. Det endte med tap for Sveits, 1-0. Hvorfor nevner vi det? Jo, Vålerengas Daniela Schwarz spiller for Sveits. I går satt hun riktig nok på benken i 90 minutter, pluss tillegg. Da er det ikke rart det blir tap.

Tapt veddemål gir ekstratrening

Vålerengamiljøet har tradisjon for å inngå duste veddemål med duste konsekvenser. Man har også tradisjon for å følge opp tapene og ta straffen. Sist ut er Tina Wulf, Vålerengas kaptein. Hun mente Manchester United kom til å vinne Premier League 2014/2015, men dette laget i røde drakter var vel ikke helt i nærheten av det. Som en konsekvens må Tina sykle fra Trondheim til Molde. Vi andre ville sikkert nøyd oss med spasertur fra vertshuset til Bohemen, noe som også gir langt flottere naturopplevelser, men når du er kaptein må du alltid overdrive noe voldsomt.

Turen til Wulf starter fra Trondehim torg tirsdag 16. juni 07:00 og skal, etter planen, ende i Molde 22:00. Samme dag. Avhengig av ruta som blir valgt er dette en distanse på omlag 220 km. Om distansen skal sykles på 15 timer skal det holdes en snittfart på 14-15 km/t, noe som må være overkommelig. Dessuten er det jo innmari mye ferge når hun kommer seg ned fra Orkanger.

Du kan følge forberedelsene, og turen, på siden som er etablert for formålet.

Kjøp sesongkort

Allerede nå kan du kjøpe sesongkort til Vålerenga ishockey. Det billigste koster 1500 spenn, mens familier kan slippe unna med 2500 spenn. Familie defineres som 1 voksen + 2 barn. Hvorfor far ikke får være med på hockeykamp veit vi ikke, men mer informasjon om sesongkortet får du her.

Lag egne spillelister

Spillelister har vi etter hvert tukla med i flere tiår. Det hele startet vel med kassetten der vi kopierte de feteste låtene fra LP, radio eller andre kassetter over på en kassett. De heftigste kassettene hadde vel spilletid på 90 minutter, noe som overgikk kapasiteten på batteriene til walkmanen. Vi kunne praktisk talt høre på musikk i en evighet!

Nå har fenomenet kommet til fotballen også. Først i verden med å tilby fotballspillelister (om du ser bort fra Youtube, Vimeo og sånn ræl) er Vålerenga. Vi skjønte ikke en drit, du får lese om det selv.

Hvor tok egentlig kassettene veien? Og hva var galt med mini-Disc?

Vålerengaspiller, årets talent

Allerede nå starter kåringer av «årets»-sett.inn.det.som.passer. Først ut er årets talent. Her er selvsagt Vålerengas Johanne Fridlund nominert og avstemminga starter 21. juni. Les om det hele her og legg inn varsler på mobilen slik at du er klar med mentometerknappene 21.

Ufint av Kåffa

Med landslagsaktuelle Morten Berre spilte Vålerenga kamp i Oddsenligaen i går. Mot Kristelig forening for unge menn, eller Kåffa som de kaller seg. Vålerenga ledet som forventet til pause. I andre omgang tenkte KFUM at skapet skulle settes på plass og putta 3 uten å la Vålerenga skåre noen. Ufint! Det endte dermed 1-3, og Vålerenga ligger på 7. plass.

10 poeng foran Lyn. Bare nevner det.

Takk for interessen 

Dagboka vil gjerne takke styret i Vålerenga fotball Elite, ved styreleder Thomas Baardseng, for daglig lesing av VPN og konstruktive innspill til innhold.

 

 

Legg igjen en kommentar