Dagboka tirsdag 5. mai 2015

Dagboka handler om norsk fotballs fremtid, Christian Grindheims snakketøy og Vålerenga 2s kamp mot Grorud. Også har vi en gratulasjon. Vålerenga 2 tapte mot Grorud 2. divisjon er godt i gang, og i går var det kamp i Vallhall mot Grorud. Den kampen tapte vi. Ikke mer å si om det. Og har du lyst … Fortsett å lese «Dagboka tirsdag 5. mai 2015»

Dagboka handler om norsk fotballs fremtid, Christian Grindheims snakketøy og Vålerenga 2s kamp mot Grorud. Også har vi en gratulasjon.

Vålerenga 2 tapte mot Grorud

2. divisjon er godt i gang, og i går var det kamp i Vallhall mot Grorud. Den kampen tapte vi. Ikke mer å si om det. Og har du lyst til å lese mer, så kan du lese og se video her.

NFF vil rasere norsk fotball

Josimar kom i går med en glimrende artikkel som avdekker at NFF ved Yngve Hallén ønsker å gi investorer mer makt over norske fotballklubber. Vi syns det er herlig og gleder oss Red Bull Lillestrøm. For det er det som kommer til å skje.

NFF ønsker i følge artikkelen å gi investorer kontroll over klubber, ikke bare driftsselskap. Noe som betyr at klubbene i all hovedsak kan bli kjøpt opp, akkurat som de kan i Premier League eller nedover på kontinentet (som for eksemepl i Østerrike). Argumentasjonen Yngve Hallén fremlegger går på at de som legger penger i drifta også må få makt til å gjøre det de vil med klubba. Dette rimer dårlig med det som har vært tonen tidligere.

I tillegg så klubber de dette gjennom på Fotballtinget som et forslag de bare skulle informere om, men som NFF nå mener «det ikke var debatt om». Uansett må dette godkjennes på Idrettstinget senere i år. Vi får for all del håpe at de har mer vett enn hva NFF har.

Grindheim i hardt vær

Etter oppgjøret mot LSK fikk kaptein Grindheim en mikrofon stukket opp i ansiktet. Han ble bedt om en kommentar om kampen og fortalte tv-seerne akkurat hva alle (utenom LSK-spillerne) mente om dommeren. Dette falt NFF tungt for brystet. Så tungt falt det at de må ha en advokat til å se på uttalelsen for å se om Grindheim kan straffes.

Vi mener som Kjetil Rekdal uttaler til Dagbladet i dag at dette bare er tåpelig. Skal det være en nærhet rett etter kamp må NFF forvente at det kan komme sånne uttalelser. Skal de straffe spillere på bakgrunn av kommentarer som kommer ti sekunder etter at kampen er blåst av så kan de like gjerne kutte det ut.

Vålerenga i dag

Vi gratulerer damelagets kaptein Tina Wulf med gårsdagen, og ser på kalenderen om vi har glemt noen flere bursdager. I tillegg så varmer vi opp til morgendagens cupkamp mot Gjøvik/Lyn. Den kampen starter 18:00, bussene fra Bohemen går 15:30.

Legg igjen en kommentar