Dagboka torsdag 23. april 2015

Vålerengas A-lag skal på busstur til det blide Sørlandet, og i Sjappas lagersalg kan du slå deg løs med gode tilbud. I tillegg finnes det noen interessante nyheter på lønnsfronten for deg som synes det er interessant å følge skarrepakkets reise mot den totale avgrunnen. I det dagens dagbok rulles ut over det store internettet setter … Fortsett å lese «Dagboka torsdag 23. april 2015»

Vålerengas A-lag skal på busstur til det blide Sørlandet, og i Sjappas lagersalg kan du slå deg løs med gode tilbud. I tillegg finnes det noen interessante nyheter på lønnsfronten for deg som synes det er interessant å følge skarrepakkets reise mot den totale avgrunnen.

I det dagens dagbok rulles ut over det store internettet setter Rekdals menn seg også på en rullende farkost som skal ta dem helt ned til Kristiansand.

Her kan du få med Rekdals siste input til VIF TV rett før bussen drar av gårde.

Det er et Start som har startet sesongen bedre enn mange forventet, og det er vel ikke helt sikkert at det fortsetter slik. Selv om laget bare ligger to poeng bak oss, så regner vi det som ganske sikkert at differansen har økt til 5 poeng utpå kvelden i morgen. På klubbens hjemmesider figurerer en blogger som heter Oddleiv. Han er egentlig bare bitter for alt som har skjedd hver gang Start har møtt Vålerenga, selv om han faktisk roser oss for å ha den beste supportergjengen. Det visste vi, men alltid greit å høre andre innrømme det samme. Oddleiv er opptatt av detaljer som ble ferdig diskutert i dommeravgjørelsens sekund, men han tværer videre på dette i tiår etterpå. En langbitter mann der altså, han Oddleiv. Om du har lyst til å le litt av denne søtsure godteklumpen av en eldre sørlending kan du lese Oddleivs Blogg.

Vi regner det som sikkert at vi får tre poeng i oppgjøret i morgen og at det blir Enga på topp. Det er i grunnen ganske deilig å få den positive oppturen hver helg nå. Og med cupseiere innimellom blir uka en fest.

Sjappesalget fortsetter i dag og i morgen

VPN anbefaler en skikkelig handletur til Helsfyr i løpet av dagen. Sjappa har masse gode tilbud som de ønsker at du skal kunne få benytte deg av. Du kan lese mye mer om det vår yndlingsbutikk har å tilby her på deres Facebookside i anledning arrangementet / salget.

Krise i Brann? I hvert fall ikke på spillernes lønnskontoer

Lønnen i Brann i forhold til resten av OBOS-ligaen
Lønnen i Brann i forhold til resten av OBOS-ligaen Foto: Joakim Nordström / NRK

For dem som lurer på hvorfor det går til helvete med Sk Brann så kan vi avsløre det er en ganske sammensatt problemstilling. Noen er igjen ute etter Norlings skalp, andre skylder på manglende motivasjon i spillergruppa, mens andre igjen skylder på at det råder det totale kaos rundt hele klubben. Altså intet nytt under solen, alt er som det skal være i Bergen. Men, det som er veldig interessant lesing er (sitat fra NRK’s artikkel om dette) «Erik Huseklepp alene tjener nesten dobbelt så mye som hele spillertroppen til Åsane», sitat slutt. Vi har en tilbøyelighet til å være enige med Davy Wathne om at de ikke har innsett realitetene og tatt innover seg nivået i OBOS-ligaen. At hele Bergen og SK Brann tok det som en selvfølge at de skal bare spille seg rett inn i Tippeligaen igjen har vel nå fått seg noen skikkelige skudd for baugen. Det som er ekstra gøy er at det nettopp er et Bergens-lag som leder OBOS, og det er ingen ringere enn Åsane Fotball, klubben som arvet Roald Bruun Hansen etter at han måtte gå fra Brann, som nå beleilig befinner seg på 8.plass.

OK, hva er forskjellene mellom de to klubbene i rene kroner i budsjettet for 2015? Jo, ikke mindre enn 23 500 000,- i favør Brann. Lykke til med å beholde plassen i OBOS-ligaen.

 

Hva gjør vi i kveld?

Handler hos Sjappa, kanskje rekker vi det før deg? 😉

Legg igjen en kommentar