Tippeligatips. 2. plass: Molde FK

Den store gullgrossisten de fire siste sesongene er Molde FK. I årets utgave av Tippeligaen tror vi derimot at de må ta til takke med å bli en god nummer to. Molde er den eneste klubben i Tippeligaen som kan stille to gode førsteellevere. Det er også den norske klubben med de største økonomiske musklene. … Fortsett å lese «Tippeligatips. 2. plass: Molde FK»

Den store gullgrossisten de fire siste sesongene er Molde FK. I årets utgave av Tippeligaen tror vi derimot at de må ta til takke med å bli en god nummer to.

Molde er den eneste klubben i Tippeligaen som kan stille to gode førsteellevere. Det er også den norske klubben med de største økonomiske musklene. De kan hente de spillerne de ønsker, og det gjør de også.

Laget besitter kvalitet i alle ledd. De slipper inn få mål, og scorer en hel del. Sigurdarsson forsvant, og inn kom Ola Kamara og Mushaga Bakenga. Nå er riktignok Bakenga skadet ut låneperioden, men det viser at Molde ikke har problemer med å finne spillere.

Spørsmålet er hvorvidt keeperplassen er godt nok besatt. De har riktignok landslagskeeperen Nyland, men hva skjer om han forsvinner? Er Andreas Linde god nok til å ta over? I forsvaret har de forsterket med Fredrik Semb Berge, og midtbanen med Thomas Kind Bendiksen. Hoseth, Pettersen og Chukwu har forlatt klubben, men de er som kjent allerede blitt erstattet.

Konklusjon

Molde har alt som skal til for å vinne serien. Allikevel er de ikke gode nok til å faktisk vinne serien. Andreplassen er deres, det skal de ha. Kvalitet i alle ledd, men mangler et skikkelig publikum – en skikkelig supportergruppe. Gratulerer med sølvet, Molde!

Overganger

Inn:

 • Eman Markovic – (Lyngdal)
 • Thomas Kind Bendiksen (Tromsø)
 • Andreas Linde (Helsingborg)
 • Ola Kamara (Austria Wien, lån hele sesongen)
 • Ben Spencer (Indy Eleven, tilbake fra lån)
 • Mushaga Bakenga (Club Brugge, lån frem til sommeren)
 • Fredrik Semb Berge (Brøndby, lån hele sesongen)

Ut:

 • Björn Bergmann Sigurdarsson (utgått låneavtale, signert for FC København)
 • Magne Hoseth (Viking)
 • Espen Bugge Pettersen (Strømsgodset)
 • Magnar Ødegaard (Tromsø)
 • Daniel Chima Chukwu (Shanghai Shenxin)
 • Aliou Coly (Kristiansund)
 • Seydine Keita (utgått kontrakt)
 • John Cofie (utgått kontrakt)
 • Ole Martin Rindarøy (Start, lån hele sesongen)
 • Andreas Hollingsen (Start, lån hele sesongen)
 • Amidou Diop (Mjøndalen, lån frem til sommeren)

VPNs tabelltips 2015

 1. Molde FK
 2. Rosenborg BK
 3. Odds BK
 4. Strømsgodset
 5. FK Haugesund
 6. Tromsø
 7. Viking
 8. Sarpsborg 08
 9.  Stabæk
 10. Aalesund FK
 11. Mjøndalen
 12. Bodø/Glimt
 13. Start
 14. Sandefjord
 15. Lillestrøm SK

VPN tipper Tippeligaen 2015. Frem mot seriestart vil vi komme med et nytt lag hver eneste dag! Så følg med.

2 kommentarer til «Tippeligatips. 2. plass: Molde FK»

Legg igjen en kommentar