Før kampen: Vålerenga – Godset. Seriepremiere.

Ikke bare skal vi sparke igang en kamp, vi skal sparke igang en sesong. Vi har jukset litt og vet allerede at det er Strømsgodset vi møter og at det er et av de bedre lagene fra Buskerud, men hva mer finner vi i luke nummer 1? Motstander i 1. serierunde av sesongen 2015 er … Fortsett å lese «Før kampen: Vålerenga – Godset. Seriepremiere.»

Ikke bare skal vi sparke igang en kamp, vi skal sparke igang en sesong. Vi har jukset litt og vet allerede at det er Strømsgodset vi møter og at det er et av de bedre lagene fra Buskerud, men hva mer finner vi i luke nummer 1?

Motstander i 1. serierunde av sesongen 2015 er Strømsgodset. Strømsgodset omtales som regel som Godset og Godset er fra Drammen. Godset er best kjent som den bitre lillebroren til 3050 Mjøndalen. Godset fremstår i dag som et tomanns prosjekt i regi av David Nielsen og Jostein Flo.

David Nilsen er trener, men er mest kjent for å slå ned Allan Gaarde og for å prøve å tape kamper med vilje. Jostein Flo er sportssjef og er mest kjent for å ha en talentfull lillebror, å se på sine år i Sheffield som akklimatisering til et liv i Drammen og å bli dumpa av Poprush-Trine. Poprush-Trine på sin side er mest kjent for å ha sin egen blogg der hun skriver om ting som ikke er interessant for noen andre enn henne selv.

Godset spiller sine kamper på Marienlyst, en kunstgressbane de lokale gjerne omtaler som Gamle Gress. Marienlyst er mest kjent for at den ligger like ved siden av et moderne badeland som heter Drammensbadet. Drammensbadet er Norges største badeland på hele 12.000 kvm og med smått og stort er det hele 9 basseng, klatrevegg og en restaurant der man kan kjøpe vassen pommes frites. Skal du til Drammen så er dette stedet å besøke.

Når David Nielsen ikke slår ned lagkamerater liker han å spille 4-2-3-1, omtrent som Kjetil Rekdal foretrekker i Vålerenga.

Espen Bugge Pettersen er ny og står sannsynligvis i mål for Godset. Foran seg er det forventet at han får noe som tilnærmet er et Osloforsvar foran seg. Hamoud og Madsen er Lyn-produkter og Jørgen Horn gikk gradene i Vålerenga, men hadde det ikke lett som ung og lovende midtstopper da vi hadde Panzer, Wæhler, Ronny Johnsen og Augustsson i tillegg,

På midten Har de ganske mye å velge mellom. De har mye ungt som Fossum, Vikheim, Abu, Kastrati og Bismark, men de har også noen rutinerte spillere.

Fremme har de også tre store og tunge spisser der de blir tyngre jo eldre de er.

For ventet lagoppstilling Godset

Ikke Martin Ødegaard
Ikke Martin Ødegaard – Ikke Martin Ødegaard – Ikke Martin Ødegaard
Ikke Martin Ødegaard – Ikke Martin Ødegaard
Ikke Martin Ødegaard – Ikke Martin Ødegaard – Jørgen Horn – Ikke Martin Ødegaard
Ikke Martin Ødegaard

Fun fact:
Ifølge Eirik Veums litterære verk «Nådeløse menn» om nordmenn i nazistiske statspolitiet under 2. verdenskrig var det 27 som var fra Drammen. De var kanskje ikke flest, men de fikk i det minste gode skussmål: «Det var overraskende å se hvor brutale noen av dem kan være. Noen av de mest brutale er fra Drammen og Lier».

En kommentar til «Før kampen: Vålerenga – Godset. Seriepremiere.»

Legg igjen en kommentar